19. září 2019 • 15:05

Fanoušci mají před fotbalovým svátkem jasno, kdo podle nich vyhraje derby?

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas podzimu je tedy. Minimálně z pohledu české nejvyšší soutěže. Na Letné se v neděli odehraje první pražské derby S, které má fanoušky nejen v Praze, ale po celé republice. A v pozoru jsou pochopitelně i tipéři, protože třaskavý zápas stojí za to. „Ačkoliv jsou kurzy poměrně vyrovnané, sázkaři to vidí jednoznačně. Na Slavii v kurzu 2,68:1 vsadily hned tři čtvrtiny z nich,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Remíze prý věří po devadesáti minutách hry dvanáct procent tipérů (3,56:1). A na domácí Spartu si vsadilo jen čtrnáct procent lidí (2,7:1). „Hodně se sází na to, že padnou nejméně dvě branky v kurzu 1,32:1, nebo na výsledek zápasu bez remízy,“ prozrazuje Svěltlíková.

Derby S by podle tradice nemělo mít favorita, ale podle všeho jsou fanoušci přesvědčení o tom, že Slavia rivala smázne. Třeba kvůli heroickému výkonu na milánském San Siru v Lize mistrů.

„Chemie, která u sešívaných vládne je momentálně v české lize nadstandardní,“ míní Světlíková a naznačuje, že mírný příklon bookmakerů na stranu vršovického týmu je na místě. Jak to nakonec dopadne, to se uvidí v neděli večer.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud