26. listopadu 2019 • 19:58

Komise rozhodčích: Sparta měla kopat penaltu. Sudí chybovali i v Teplicích

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté pražské Sparty měli v nastaveném čase pátečního zápasu 17. kola první ligy s Českými Budějovicemi (3:3) kopat penaltu. Podle komise rozhodčích FAČR na Letné chybovali hlavní sudí Emanuel Marek i videorozhodčí Pavel Orel.



Budějovický Benjamin Čolič v první minutě nastavení srazil v šestnáctce Libora Kozáka. Přestože Marek situaci dlouho na dálku s videorozhodčím konzultoval, nešel se na videozáznam osobně podívat a pokutový kop neodpískal. Podle komise měl Orel s hlavním rozhodčím lépe komunikovat a doporučit mu přezkoumání na hrací ploše.

V nedělním utkání Teplice - Ostrava (1:1) chybovali oba asistenti rozhodčího. Ve 47. minutě Petr Caletka nesprávně informoval o místě faulu domácího Michala Jeřábka na Nemanju Kuzmanoviče, načež hlavní sudí Pavel Královec chybně odpískal penaltu pro Baník, kterou proměnil Patrizio Stronati. Královec dal také teplickému obránci žlutou kartu. Podle komise měl Královec nařídit pro hosty přímý volný kop a Jeřábkovi udělit červenou kartu za zmaření zjevné brankové možnosti.

Druhý pomezní arbitr Ivo Nádvorník na Stínadlech zaváhal v 66. minutě, kdy před vyrovnávacím gólem Jakuba Řezníčka nesignalizoval ofsajd domácího střelce.

Teplice - Baník: Jeřábek poslal Kuzmanoviče k zemi před vápnem, sudí ale nařizuje penaltu pro Baník!
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud