Premium
15. prosince 2019 • 04:55

Komličenko do Slavie?! Rus je na radaru, co je potřeba a co (kdo) za něj

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Mladé Boleslavi už mnozí počítají s jeho odchodem, byť za pořádný ranec. Sám kanonýr Nikolaj Komličenko se již chytal na návrat do Ruska. Jedna síla by však přece jen autora deseti ligových gólů v nynější sezoně udržet mohla: pražská Slavia! V Edenu o jeho angažování podle informací deníku Sport vážně uvažují. Jak by mohl obchod vypadat a jaká by mohla být kompenzace druhým směrem? Podrobnosti čtěte v iSport Premium.



Byl to podzimní evergreen, který zněl nejhlasitěji v Lize mistrů: Slavii chybí klasický gólový zabiják, jenž by korunoval její hru, jíž se vyrovnala i evropským gigantům.

Teď by však přece jen jednoho mít mohla – a byla by to bomba. Plzeňský snajpr Michael Krmenčík je podle všeho nedostupný, ale z kategorie top kvalita je tu ještě Nikolaj Komličenko, s 29 trefami král kanonýrů minulé sezony FORTUNA:LIGY.

Možnosti jeho angažmá už slávisté sondovali jednou. V létě pak byl čtyřiadvacetiletý střelec blízko přesunu do CSKA Moskva, zájem měl i městský rival Lokomotiv.

V současnosti ohledně něho spřádají ve Vršovicích plány znovu. Ani jeden z kvarteta útočníků Milan Škoda, Stanislav Tecl, Mick van Buren a Júsuf Hilál totiž není potřebným esem. 

Nyní již trojnásobný ruský reprezentant, který si připsal v národním týmu i premiérový gól, ovšem získal na ceně. Ta by se mohla vyšplhat přinejmenším

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud