23. ledna 2020 • 04:50

Příprava pražských S: Slavia má těžké nohy i letenské překvapení

Autor: dvo, jam
Vstoupit do diskuse
0
  • Zatímco Sparta nasázela pět gólů, Slavia s druholigovým soupeřem prohrálaZatímco Sparta nasázela pět gólů, Slavia s druholigovým soupeřem prohrálaFOTO: koláž iSport.cz

    Sparta i Slavia si na středu domluvily přípravné zápasy proti druholigovým soupeřům. Zatímco Letenští jasně přehráli Jihlavu a slunečné odpoledne si zpestřili pěti góly, vedoucí tým ligy se po návratu ze Španělska trápil a překvapivě prohrál. Napověděly něco zápasy necelý měsíc před ostrým startem jarní části FORTUNA:LIGY?

  • Těžké nohy Slavie

    Příprava ve Slavii bolí, i když si z ní dokážou hráči udělat legraci jako ve videu ze soustředění ve Španělsku. Lehkost, šmrnc ale červenobílí postrádali, druholigového soka nepřejeli. 

    Sešívaným proti Ústí chyběla lehkost Sešívaným proti Ústí chyběla lehkostFoto Pavel Mazáč/Sport

  • Potíže v sešívané obraně

    V první půli nastoupili ve stoperské dvojici Michal Frydrych a Jaroslav Zelený a nepůsobili jistě. Frydrycha třeba jednou neuvěřitelně vycvičil Fortune Bassey, pak trefil břevno.

    Jaroslav Zelený příliš jistě nepůsobil Jaroslav Zelený příliš jistě nepůsobilFoto Mária Rušinová/Sport

  • Bídná koncovka

    Je to skoro evergreen. Kolik šancí Slavia potřebuje na gól… Na podzim ji koncovka limitovala, včera proti Ústí zrovna tak. Selhali Júsuf, Zelený, Olayinka, Tecl nebo Ševčík.

    Stanislav Tecl zkouší utéct ústeckému Vojtěchu Brakovi Stanislav Tecl zkouší utéct ústeckému Vojtěchu BrakoviFoto Pavel Mazáč/Sport

  • Fortelný natrvalo na Letnou?

    Měl si osahat přípravu s áčkem a mazat zpět na Vysočinu. Omyl. Záložník Jan Fortelný si v přípravě říká o pozvánku do kádru Sparty natrvalo.

    Jan Fortelný si říká o místo v kádru Sparty Jan Fortelný si říká o místo v kádru SpartyFoto Michal Beránek, Sport

  • Comeback Martina Haška

    Oproti ostatním měl manko kvůli nemoci. Návrat do hry ale zvládl Martin Hašek stylově. Dvěma klíčovými přihrávkami se podílel na Tettehově hattricku.

    Martin Hašek se vrátil po nemoci Martin Hašek se vrátil po nemociFoto Michal Beránek, Sport

  • Tijani nezklamal

    Už mohl hrát v rudém, ale absence zkříženého vazu transfer do Prahy zhatila. Mohamed Tijani však hraje dál. Proti Letenským ukázal sílu v soubojích i skvělou techniku.

    Mohamed Tijani v souboji s Liborem Kozákem Mohamed Tijani v souboji s Liborem KozákemFoto Michal Beránek, Sport

     

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud