Jan Vacek
9. března 2020 • 13:14

Proč Hašek nehrál za béčko Sparty? Zákaz není, stěžoval si na bolest

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

V průběhu ledna dal najevo, že chce Spartu opustit. Martin Hašek odmítl odcestovat na soustředění do Španělska, klub ho proto okamžitě přeřadil do béčka. V prvním soutěžním utkání letenské rezervy ovšem rebelující záložník nenastoupil. Důvod? Podle informací serveru iSport.cz bolest zad, na kterou si Hašek stěžoval.



Ačkoli je většina zimních přestupových trhů uzavřena, stále existuje možnost, že by Martin Hašek Spartu přece jen opustil. Nabízí se třeba přesun do USA, byť ta pravděpodobnost je velmi nízká.

V tuhle chvíli je tak všestranný záložník členem sparťanského béčka. A to se vším všudy. Vedení klubu nespokojeného fotbalistu přeřadilo do rezervy s tím, že na jaře pomůže týmu splnit úkol v podobě postupu do druhé ligy.

„Ze strany vedení klubu nedošlo k pokynu, že by Hašek neměl nastupovat v soutěžních utkáních. Hráč má ve Spartě smlouvu, počítá se s tím, že by měl být pro zápasy k dispozici,“ potvrdil zdroj blízký pražskému celku.

V nominaci na nedělní utkání s Domažlicemi ovšem Hašek chyběl. Důvod? V týdnu před zápasem si stěžoval na bolest zad, která ho do utkání nepustila. Trenér Michal Horňák se službami 24letého fotbalisty počítal, nakonec si však musel poradit bez něj.

I za pomoci Václava Drchala či Filipa Panáka nakonec Letenští dokráčeli k triumfu 3:1 a udrželi se na kontakt s vedoucím Táborskem. Aktuálně na Jihočechy ztrácí dva body.

Co bude s Haškem dál? Rozhodne především jeho zdravotní stavu. Je vysoce pravděpodobné, že ho klub bude v nadcházejících dnech pečlivě monitorovat, aby měl jistotu, jak na tom hráč ve skutečnosti je. Jakmile bude Hašek fit, nic nebrání tomu, aby za rezervu opravdu nastoupil. Třeba už příští neděli v zápase na hřišti Králova Dvora.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud