Jan Podroužek
Premium
10. března 2020 • 05:00

Mladí ve Slavii: jen Musa, zbytku hrozí paběrkování. Zvítězí zkušenost?

Autor: Jan Podroužek, jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obrovský náskok rozhoupal vedení Slavie v zimě k razantnímu a ušlechtilému kroku. Do kabiny se přihnalo mnoho nových mladých hráčů, v nichž trenér Jindřich Trpišovský vidí velkou budoucnost. Jenže původní záměr pořádně si je rozehrát pro příští sezonu teď trochu dostává na frak. Do popředí se totiž drápe myšlenka nepustit k lizu Viktorii Plzeň, která v tabulce ztrácí už jen osm bodů. Co si o současné situaci ve Slavii myslí trenér české jednadvacítky Karel Krejčí, najdete v zamčené části článku.



Ty dva zápasy dělil přesně jeden týden, během něj ale trenér Jindřich Trpišovský zásadně zamával se sestavou. Pět hráčů, přičemž nejstaršímu z nich je 23 let, z ní po prohře na Slovácku zmizelo, a remízu v derby za ně šlo vydřít pět mnohem zkušenějších.

Slavia se vinou zmenšujícího se náskoku dostává do veletoče. Zásadní otázka? Jak naložit s mladými nováčky, rozehrát si je pro budoucnost a zároveň si v pohodě dojít pro titul? Původní obří, ale ušlechtilá výzva za daných

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud