31. srpna 2020 • 11:25

Limberská se po debaklu zastala Plzně: Fanoušci úspěchu, je mi z vás zle

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
30
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Debakl 1:4 na hřišti Liberce hnul příznivcům Plzně pořádně žlučí, na takové příděly nejsou vůbec zvyklí. A tak to také dali na oficiálním instagramovém účtu klubu pořádně najevo. Do diskuse se však zapojila i Lenka Limberská, manželka Davida Limberského, která se naopak celého týmu zastala. „Myslela jsem si, že jste jedna velká rodina, která drží při sobě v dobrém i zlém. Vzpamatujte se, nebo buďte radši zticha!“ napsala.



„Upřímně jsem z toho znechucen.“

„Koukejte se probudit.“

„Kluci, nejhorší výkon, co jsem od vás viděl za poslední dobu.“

To je jen malá ukázka z negativních komentářů, které se začaly rojit na instagramovém účtu Plzně po nedělním výprasku v Liberci. Bylo jich samozřejmě mnohem víc – a taky patřičně ostřejších.

Což nenechalo chladnou Lenku Limberskou, choť levého beka Viktorie. Půvabná hnědovláska se celku, kterým na startu sezony zatím zůstává hluboko za očekáváním, důrazně zastala. A opřela se naopak do nespokojených příznivců.

„Píšete, jak vám je zle z výkonů Viktorky a mně je tedy zle z některých z vás tady – z klasických fanoušků úspěchu…“ začala Limberská svůj dlouhý status. „Myslela jsem si, že jste jedna velká rodina, která drží při sobě v dobrém i zlém, ale podle vašich reakcí jste akorát opravdový pokrytci.  Uvědomte si, že to taky nejsou stroje, které lze naprogramovat, ale lidi, kteří bohužel nemůžou být vždy stoprocentní. A já vím, že dělají pro to maximum. Vzpamatujte se a buďte oporou, nebo buďte radši zticha!!!!“ dodala na závěr svého komentáře, který měl v pondělí v devět ráno přes sto lajků.

„Líp bych to neřekl, zlato,“ poděkoval na síti své paní Limberský, který zápas v Liberci proseděl na lavičce náhradníků, a doplnil to třemi palci nahoru.

Lenka Limberská se na Instagramu zastala týmu svého manžela
Lenka Limberská se na Instagramu zastala týmu svého manžela

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Guľa po porážce: KO z Alkmaaru bylo cítit. Tohle si fans nezaslouží
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Liberec - Plzeň 4:1. Smršť Slovanu během 14 minut, Mosquera čaroval
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
30

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud