26. září 2020 • 22:14

Strach o Musu: po střetu brečel bolestí! Slavia ukázala díru v jeho noze

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
15
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítězství 3:0, skvělý stoper Ondřej Kúdela a aspoň do neděle první místo v tabulce FORTUNA:LIGY. Slavia za sebou má úspěšný večer, ale minimálně jeden cíl - vydržet bez zranění – se splnit nepodařilo. Na konci první půle odstoupil po středu s hostujícím gólmanem útočník Petar Musa a po přestávce už se nevrátil. „Má díru v noze a šrám přes celou nohu,“ popsal zranění Jindřich Trpišovský. Přitom rozhodčí střet neposoudili jako faul.



Petar Musa se na konci prvního poločasu řítil za šancí. Vystihl nepovedenou malou domů Michala Kadlece, ale těsně za vápnem se střetl s brankářem Vítem Nemravou. Oba šli do skluzu, slávista trefil míč, Nemrava soupeřovu nohu. Následovalo dlouhé ošetřování a do druhého poločasu už na hrotu Chorvata vystřídal Stanislav Tecl.

„Má v koleni díru a šrám až po kotník od kolíku, o půlce v kabině brečel bolestí. Pak se to uklidnilo, jel na vyšetření, doufám, že bude v pořádku,“ popsal krušné chvíle Jindřich Trpišovský.

Jeho slova potvrdil klub na sociálních sítích, kam zveřejnil fotku Musovy pochroumané nohy s výraznou stopou od kolíku a otvorem v kůži. „Pro mě je absolutně nepochopitelné, že to není odpískané ani jako faul, natož aby to bylo za kartu. Minulý týden jsem poslouchal, že když hráč trefí balon i stojnou nohu, že je to faul, tady trefili jen nohu.  Ale samozřejmě to bylo nešťastné, šli tam oba stejně, ale náš hráč trefil balon,“ divil se trenér s narážkou na zápas Sparty se Zlínem minulý týden.

Petar Musa se na konci prvního poločasu bolestivě zranil
Petar Musa se na konci prvního poločasu bolestivě zranil

Jedním z úkolů do zápasu se Slováckem bylo nezranit se, to se na klíčovém postu hrotového útočníka nepovedlo. Musa dlouhodobě bojuje o místo se Stanislavem Teclem, teď Trpišovskému hrozí, že bude mít zúžený výběr na středeční klíčový zápas o Ligu mistrů s Midtjyllandem.

„Netroufám si odhadovat, jestli bude na odvetu. Z té srážky vyváznul až zázračně, když jsem viděl, jak se belhal do kabiny... První prognózy zatím vypadají, že je to vyloženě bolestivé a bude ho asi limitovat tržná rána, ale nemělo by jít o poškození kostí nebo vazů,“ věří Trpišovský.

Trpišovský: Skvělý start, mrzí mě zahozené šance
Video se připravuje ...

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
15

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud