Jakub Dvořák
Premium
27. listopadu 2020 • 04:40

Teplice hledají nástupce Hejkala. Proč (ne)přijde Bílek či Frťala?

Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud by objevili stroj času, zřejmě by toho lidé z teplického managementu tuze rádi využili. Žádné ultimátum pro Stanislava Hejkala. Žádná slova o povinných třech bodech z nedobytného Ďolíčku a doma proti Spartě. Nyní totiž „sklářům“ hrozí, že pokud v neděli skutečně padnou, nemají připraveného Hejkalova nástupce. „Situace je taková, že to v pondělí může převzít i asistent Pavel Drsek a trenér se bude dál hledat,“ řekl Sportu člověk obeznámený s děním uvnitř klubu.



Když trenér Stanislav Hejkal v sobotu po prohře v Ďolíčku veřejně potvrdil den starou informaci Sportu, že od vedení před zápasem vyfasoval ultimátum podmíněné ziskem tří bodů ze dvou zápasů, což se sobotním nezdarem automaticky posunulo na domácí duel proti Spartě, teplické vedení omývali.

Jejich vlastní kouč je totiž dostal do pekelně svízelné situace. Pokud by totiž Pražany v neděli neporazil, mohlo se i přes značné výhrady k Hejkalově práci jet dál se současným realizačním týmem. Sportovní úsek by měl delší časový horizont k nalezení nástupce a trenérskou výměnu si mohl pečlivě nachystat.

Sportovní ředitel „sklářů“ Štěpán Vachoušek už dlouhodobě vidí ideálního variantu ve Zdenku Frťalovi, trenérovi Hradce Králové. Kouč vedoucí celku FNL je na Vachouškově seznamu už minimálně rok. Frťala bydlí v Teplicích, zná zdejší prostředí a ještě nedávno se domácích zápasů účastnil jako divák.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
5

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud