1. května 2021 • 12:06

Ve šlágru Slavia nezaváhá, budou padat góly, tuší experti

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šlágr zakončený mistrovskou oslavou. Přesně to čekají od nedělní bitvy fotbalistů Slavie s Viktorií Plzeň experti Chance i fanoušci. Sešívaným se velké zápasy daří, a i když mají nabitý program, karty jsou rozdané jasně. Slavia nad Viktorii, která také honí body kvůli účasti v příštím ročníku evropských pohárů, vyhraje a definitivně v neděli večer potvrdí zisk mistrovského titulu.



Sázkaři i bookmakeři Chance se shodují v tom, že červenobílí na Plzeň umí a zvítězí. Myslí si to 97 % tipérů, ti mají na tiketu výhru domácích v kurzu 1,85:1. Dvě procenta pak odhadují remízu s kurzem 3,42:1 a jen jedno procento lidí si u Chance vsadilo na Plzeň 4,82:1. „

„S kurzem 2,02:1 se také tipuje na to, že dá Slavie dva góly a často se sází na výsledek zápasu bez remízy Slavia Praha 1,42:1. Více faulů v zápasu se předpokládá u Plzně, na což si mohou fotbaloví fanoušci vsadit v kurzu 2,10:1,“ shrnuje kurzovou nabídku mluvčí Chance, Markéta Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud