23. července 2021 • 12:49

Favoritem na zisk titulu je Slavia, tutovkou pro první kolo Sparta

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová liga je tady. Dočkali se fanoušci a experti. Před výkopem se řeší řada otázek. Dokáže Slavia znovu obhájit mistrovský titul? Nebo ji tentokrát prožene Sparta, která slibuje, že se po letech polepší? Naznačit mnohé mohou ukázat už duely prvního kola. Největším favoritem jsou tam právě Letenští, kteří doma přivítají v sobotu Sigmu Olomouc.



Na domácí s kurzem 1,32:1 jde prakticky 100 % sázek. Na remízu v kurzu 5,44:1 i výhru hostující Olomouce 10,1:1 jsou u Chance vsazené jen jednotky tiketů. Sázkaři nepředpokládají, že by v utkání došlo k překvapení. Spartě se podařilo většinu nejdůležitějších hráčů udržet pohromadě a určitě to bude znát. Navíc se na stadion začínají vracet i fanoušci, což bude pro letenské velká podpora. Tipéři věří, že dají Pražané alespoň 2 góly.

Podobná situace je také u Slavie, kterou v neděli hostí Zlín. „Na výhru sešívaných v kurzu 1,41:1 sází 99 % lidí, 1 % jde pak na domácí s kurzem 7,90:1. Stejně jako v předchozím případě se od Slavie očekávají minimálně 2 góly,“ říká mluvčí Chance, Markéta Světlíková. Není ale vyloučené, že branek padne ještě mnohem více. V dohrávce 12. kola fotbalisté Slavie naposledy nadělili Zlínu 6 gólů.  

Třetím nejsázenějším tipem je u Chance výhra Plzně proti Mladé Boleslavi. 90 % sázkařů má na tiketu výhru Viktorky s kurzem 1,75:1, na remízu je vypsaný kurz 3,79:1 a Mladé Boleslavi s kurzem 4,89:1 fandí a věří 7 % lidí.

 „Na zisk titulu tipují fotbaloví fanoušci Slavii s kurzem 1,40:1. Na to, že znovu obhájí své prvenství, zatím Chance přijala 82 % sázek. Na Spartu máme kurz 3,50:1 a sází na ni 11 % lidí, Plzni dali bookmakeři kurz 28:1, Jablonci 70:1 a u dalších týmů se objevují kurzy přesahující stovku,“ doplňuje Světlíková.  

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud