Marie Sehnálková
2. srpna 2021 • 04:30

Učitel tělocviku Pavla Vrby hodnotí jeho kotoul. Jakou by dostal známku?

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparťanský trenér Pavel Vrba zaujal fotbalovou veřejnost svéráznou oslavou postupu do evropských pohárů. Po domácím vítězství nad Rapidem Vídeň předvedl odvážný kotoul vzad. Kouč Sparty na pozápasové tiskovce prozradil, že tuto gymnastickou dovednost ovládá díky svému tělocvikáři Oldřichu Pecovi. Jak by bývalý učitel oznámkoval kotoul svého někdejšího žáka a jak na mladého Pavla Vrbu vzpomíná? To prozradil v rozhovoru pro iSport LIFE.



Sparta splnila jeden z důležitých úkolů této sezony – díky vítězství nad Rapidem Vídeň postoupila minimálně do skupiny Evropské ligy. A navíc stále může snít o účasti v Lize mistrů. Lví podíl na tomto úspěchu má trenér Pavel Vrba, který po skončení napínavé odvety s Rapidem oslavil postup Sparty kotoulem vzad.

Jeho gymnastický kousek se dočkal velkého ohlasu fanoušků a pozornost vzbudil také u novinářů, kteří se na něj doptávali na pozápasové tiskovce. Pavel Vrba, který gymnastickými dovednostmi proslul už na svých předchozích štacích (hlavně v Plzni), odtajnil, že ho kotoul naučil Oldřich Pec - jeho učitel tělocviku na základní škole v Přerově. 

„Na zápas jsem se díval, ten kotoul budeme muset ještě potrénovat," směje se třiasedmdesátiletý učitel. Ve známkování svého někdejšího žáka byl ale smířlivý. „Protože vím, že se věnuje jiným sportovním aktivitám a činnostem, hodnotil bych to dvojkou." 

Ve videu pro iSport LIFE prozradil také to, jak vzpomíná na Pavla Vrbu coby svého žáka i to, co říká na jeho angažmá ve Spartě.

Pavel Vrba předvedl po zápase gymnastický kousek
Pavel Vrba předvedl po zápase gymnastický kousek

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud