7. září 2021 • 11:30

Fotbalový Baník rozjede velkolepé oslavy stoletého výročí klubu

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Festival oslav stého výročí založení fotbalového Baníku Ostrava začíná. Zástupci klubu v čele s majitelem Václavem Brabcem ve středu na Prokešově náměstí v Ostravě představí chystaný film Nejlepší u nás, který natočili autoři z projektu Bez frází. Budou křtít knihu My jsme Baník od Tomáše Šiřiny. Akce začíná v 17 hodin, ve 21 hodin je pro fanoušky nachystaný videomaping na stěně budovy magistrátu. V jeho rámci si fanoušci mohou připomenout celou klubovou historii. Oslavy budou v různých formách trvat celý rok.



„Těšíme se na to, až fanouškům Baníku představíme opravdu celý rozsah a program více než rok trvajících oslav,“ říká hlavní organizátor Matěj Šturala. „Protože si myslíme, že jsme je připravili tak, že budou důstojné a zcela adekvátní svému významu. Tedy oslavě stoletého výročí takového fenoménu, jakým je Baníku Ostrava.“ Podle Šturaly bude středeční slavnostní zahájení oslav pouze ochutnávkou. „Měla by fanoušky navnadit, ale zároveň jim ukázat, že se mají opravdu na co těšit.“

Součástí středečního programu bude i velká autogramiáda hráčů a trenérů současného Baníku. A také několika přítomných klubových legend. Klasické podpisové karty budou ve středu na Prokešově náměstí všem přítomných k dispozici.

SESTŘIH: Baník - Ml. Boleslav 1:0. Vydřená výhra, nádherným volejem rozhodl Fleišman
Video se připravuje ...

Smetana po Slavii: Nedá se to moc popsat. Chtěli jsme být odvážní, ale...
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud