9. září 2021 • 11:47

Plzeň chce dvakrát vyprodat stadion: šlágr se Spartou a výroční sláva!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po bolavém vyřazení z evropských předkol se musí hráči plzeňské Viktorie rychle oklepat. A také si udržet přízeň fanoušků. Západočeši lákají diváky na dva mimořádné duely - v sobotu večer přijede do Doosan Areny Sparta s Pavlem Vrbou na střídačce, o týden později proti budějovickému Dynamu půjde o výroční utkání k příležitosti 110 let od založení klubu. Oba zápasy už vzhledem k uvolnění restrikcí mohou být vyprodané.



Bez omezení kapacity směli diváci na ligový zápas v Plzni naposledy 7. března 2020, kdy Viktoria porazila doma České Budějovice 1:0. Fanoušci mohou zcela zaplnit stadion až nyní v zápasech po reprezentační pauze.

V sobotu půjde o velké lákadlo. Západočeši se utkají se Spartou, poprvé jako její trenér se v Plzni ukáže i trenér Pavel Vrba, pod jehož vedením zažil západočeský klub největší úspěchy.

Viktoria je po šesti odehraných kolech na druhém místě právě za Spartou, třetí zůstává obhájce titulu Slavia, která má o jeden odehraný zápas méně. Plzeň se potřebuje oklepat z vyřazení z play off Konferenční ligy, kde ztratila dobře rozehranou partii proti bulharské Sofii. Před reprezentační pauzou mužstvo pohrálo 0:1 v Mladé Boleslavi proti Hradci.

Plzeň bude hrát doma i o týden později. A znovu půjde o speciální utkání. Zápas proti Českým Budějovicím bude ve znamení oslav 110. výročí od založení klubu, chystá se bohatý doprovodný program.

„Fanoušci se mají opravdu na co těšit. Jednotlivé body programu budeme nyní postupně představovat, těsně před utkáním pak odhalíme i unikátní podobu výročních dresů inspirovaných naší historií,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Na oba zápasy jsou vstupenky stále v prodeji.

SESTŘIH: Hradec Králové - Plzeň 1:0. Po blamáži v Sofii první ligová prohra Viktorie
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud