23. září 2021 • 18:25

Další pokuta pro Spartu. Bude platit za rasismus, disciplinárka trestala i Plzeň

Autor: ČTK, ros
Vstoupit do diskuse
22
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta zaplatí 75.000 korun za rasistické chování části fanoušků v zápase 7. kola první ligy v Plzni. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace potrestala také Viktorii pokutou 30.000 korun kvůli pyrotechnice na stadionu a nevhodným projevům některých diváků.



Rozhodčí Ondřej Berka šlágr Plzně se Spartou (3:2) kvůli rasistickým pokřikům z kotle hostů na adresu kolumbijského záložníka tmavé pleti Jhona Mosquery v úvodu druhého poločasu na několik minut přerušil. Sudí komunikoval s pořadatelskou službou i lavičkou hostujícího týmu.

Sparta je v této sezoně za rasismus trestána už poněkolikáté. V úvodním ligovém kole příznivci na Letné uráželi olomouckého defenzivního univerzála Florenta Poulola a pražský klub od disciplinárky dostal pokutu 100.000 korun a má podmínečně uzavřenou část stadionu.

Vrba: Měli jsme přidat druhý gól. Nakopávali jsme víc, než jsme chtěli
Video se připravuje ...

Svěřenci trenéra Pavla Vrby za týden odehrají úvodní domácí utkání skupiny Evropské ligy proti Glasgow Rangers bez diváků, protože Sparta pyká za rasistické projevy některých fanoušků v utkání 3. předkola Ligy mistrů s Monakem vůči záložníkovi Aurélienu Tchouaménimu.

Vstoupit do diskuse
22

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud