3. listopadu 2021 • 16:35

Liga očima fanoušků: Krmenčík? Pan Nikdo! Bohemák chválí Slovácko

Autor: iSport.cz, šf
Vstoupit do diskuse
5
  • Video se připravuje ...

    Michael Krmenčík. Po uplynulém kole FORTUNA:LIGY se nic nerozebírá víc, než právě chování útočníka Slavie vůči jeho bývalému klubu z Plzně. Nelze se tak divit, že se řeší i v tradičním vydání Ligy očima fanoušků. Fanoušci Baníku a Sparty samozřejmě řeší i vzájemný zápas. Bohemians měli volno, a tak si fanoušek „klokanů“ našel prostor pro pochvalu Slovácka.

  • SLAVIA PRAHA

    Krmenčík? To je mediální lynč

    Utkání s ligovým lídrem přineslo prakticky vše. Zpočátku kvalitní fotbal z naší strany, pak rychlou červenou kartu a konec fotbalovosti. Nevím, s čím přijela Plzeň do Edenu, ale s fotbalem nikoli. Na konci měla více červených než střel na bránu a prezentovala se prasáckým stylem plným faulů. Tři vyloučené měla právem. Po zápase se ozval Mosquera, že ho rasisticky urazil Pavel Řehák. Rasistické urážky do slušné společnosti nepatří a já doufám, že to není pravda. A že jen Mosquera moc poslouchá Beauguela, který si na toto téma dokola stěžuje. Zrovna Mosquerovi obecně moc nevěřím, když si vzpomenu, jak pár minut před zápasem, kdy měl hrát za Bohemku, utekl do Liberce. Ryzí charakter. A Krmenčík? Mediální lynč, který se rozjel, je opravdu nechutný. Místo toho, aby se řešily likvidační zákroky Plzně, vyberou si novináři pseudokauzu. Pak liga nemá být okopávaná. Jinak mně jsou Krmenčík a jeho výstřelky úplně ukradené. Pokud bude makat pro Slavii, tak si zaslouží podporu.

    DAVID OCETNÍK. 43 LET, AREA 114

    LIGA NARUBY: obhajoba Krmenčíka, Smetana na Pešána, Odezřeno ze šlágru
    Video se připravuje ...

  • SPARTA PRAHA

    Křetínský a West Ham, proč ne?

    Proti Baníku jsme začali dobře, což odpovídalo sázkařským kurzům. Za dvanáct minut tři naše rohy nebyly špatným vysvědčením. Poté převzal aktivitu soupeř. Paradoxně jsme šli do vedení, kdy Hložek v tvrdém souboji vyhrál hlavu a Pešek pelášil na bránu. Na konci poločasu překrásný gól Hancka, bohužel „trochu“ z ofsajdu. Zkraje druhé půle jsme si zdřímli a po přihrávce soupeři bylo vyrovnáno. Vystřídání Sáčka mladším Krejčím přineslo naději na úspěch v podobě větší agresivity, penaltu však Bořek nekopl dobře. Pak pokutový kop suverénně proměněný Hanckem, který skvěle podporoval útok. Nakonec spíše střet dvou našich hráčů než faul na Almásiho, další penalta a 2:2. Celkové hodnocení dobré, žádné ostré střety na hřišti ani v hledišti. Dovolím si poukázat na bitky v Anglii, o slovníku fandů nemluvě. Není vše perfektní, nicméně pouze negativní hodnocení naší ligy panem Csaplárem je extrémní. Nakonec pan doktor Křetínský a West Ham – proč ne? Přebírání pozitiv mezi systémy vždy přineslo prospěch. Tak se nechme překvapit!

    MILOŠ KOLÁŘ. 70 LET, FOTBALOVÝ DŮCHODCE

    SESTŘIH: Baník Ostrava - Sparta 2:2. Drama se třemi penaltami, vyrovnal Tetour
    Video se připravuje ...

  • VIKTORIA PLZEŇ

    Krmenčík je pro mě pan Nikdo

    Tak jsme v chrámu drahoty a zla opět nic neudělali, ani bod, ani gól. On to teda nebyl fotbal, spíš válka. Je vidět, kdo je pro nás nepřítel číslo 1, divočina na trávníku. Nijak se za ty karty nedivím, pouze si říkám, zda by padaly také na druhé straně. Takový Ekpai ji mohl dostat bez potíží, jeho snaha ukopnout hlavu Mosquerovi byla zřejmá. I v oslabení jsme se snažili, bohužel bez úspěchu. V hledišti velká bída, tak málo lidí jsem zde již dlouho neviděl. V úžasu jsem v týdnu sledoval, jak pan Krmenčík předvádí parádu dne, řve něco o zku... Plzni. Byl jsem schopen pochopit a omluvit jeho přestup do Prahy, za víc peněz. Ale jeho úlet před kotlem mě dost rozběsnil. Úplně hotovej jsem pak byl z jeho reakcí na vstřelený gól. Ty vole, proti osmi unavenejm hráčům tam nacpat nic neřešící branku v poslední sekundě a radovat se, jak když jsem vyhrál mistrovství vesmíru, to chce teda fakt žaludek. Ten on nemá, je to pro mě pan Nikdo. Pokud by se někdy vrátil do Plzně, zvažoval bych, zda tam ještě chodit. Čest královně Viktorce!

    KOVI. 53 LET, KOORDINÁTOR DISTRIBUCE

    Slavia - Plzeň: Krmenčík se trefil proti svým a pojistil výhru, 2:0
    Video se připravuje ...

  • BANÍK OSTRAVA

    Výborný fotbal a hlavně plný stadion!

    Od vítězného zápasu v Liberci nás trápí ze všeho nejvíce efektivita v zakončení. Proti Slovácku, Hradci i v neděli proti Spartě. S „votroky“ jsme si vypracovali nespočet gólovek – i přes ne příliš přesvědčivý výkon a možná i kvůli podcenění soupeře. Alespoň tak na mě někteří hráči v osobních soubojích, důrazu a dostupování působili. Se Spartou bylo množství našich šancí podpořeno navíc dobrým výkonem a maximálním nasazením. Soupeř dal dvě branky, dá se říct do té doby z ničeho a opět jsme museli skóre dohánět. Celý tým v čele s brankářem Viktorem Budinským zaslouží pochvalu včetně trenéra, který se nebál pro tak těžký zápas nasadit mladé Kaloče s Buchtou. Nedělní remízu s místy až fanatickou atmosférou beru jako ztrátu dvou bodů. I přesto jsem šel jako snad všichni chachaři ze stadionu spokojený. Po dlouhé době byl plný stadion a výborný fotbal, při kterém rivalita a nevraživost vůči Letenským z každého chachara po celý zápas tryskala – běda psychopatům z vlády, jestli zase něco omezí nebo zavřou!

    DAVID LIVEČ. 40 LET, VEDOUCÍ PRODEJE

    MOMENTY 13. kola: Smolař Reiter, penaltová divočina i rebel Krmenčík
    Video se připravuje ...

  • BOHEMIANS PRAHA 1905

    Nečekané volno a zajímavá liga

    Rok se s rokem sešel a patálie kolem pandemie jsou opět tady. Bohemka dostala nečekané volno na doléčení šrámů, neboť Karviná se úspěšně promořuje. V týdnu si „klokani“ alespoň zahráli a po dvou penaltách úspěšně rozsekali Jihlavu 1:0. Tím se dostali do čtvrtfinále poháru, odkud se zdá býti cesta k vysněnému výletu do Baku reálnější než z ligy. V té se událo zajímavostí na knihu. Když se vyhnu mediálně značně obhospodařené oslavě raketového inženýra Krmenčíka a reakcím jaderného fyzika Limberského, nejvíc mě zaujala pokračující vítězná série Slovácka. Svědíkova parta mě opravdu baví. Za zmínku stojí nejpomalejší evropský střed zálohy Dočkal – Pavelka: asi jen Pavel Vrba chápe, proč hrají spolu. První navíc zazdil asi 95. penaltu ze sta a zřejmě se nemůže srovnat s tím, že Kanga byl jen jeden. Výkon kola nejspíš předvedl Ewerton z Boleslavi, který je „úplně jinde“ a předpokládám, že se stane v létě terčem větších klubů. Zelenobílé čeká cesta do Liberce, kde v tomto století ještě nevyhráli. Je na čase to změnit. „Klokani“ bojují!

    VÍT LUKEŠ. 29 LET, ŽIVNOSTNÍK

    TOP góly 13. kola: Parádní trefy Hradce či dělovka Reinberka
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
5

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud