Jan Podroužek
8. listopadu 2021 • 04:40

Slavia: obrana drží, vpředu kohouti. Rozjetý Krmenčík a uražený Kuchta?

Vstoupit do diskuse
14
  • Video se připravuje ...

    Někdo musel udělat abrakadabra. Tak kouzelná byla proměna Slavie ve druhém poločase, kdy nasypala Pardubicím pět gólů, zatímco v první půli se herně ohromně trápila. Obrana znovu zvládla svůj úkol, udržela už čtvrté čisté konto v řadě. Nelehké ale bude pro trenéra Jindřicha Trpišovského korigovat útočnou dvojici Michael Krmenčík-Jan Kuchta. Výraz druhého byl při odloženém střídání celkem vypovídající... Kde bere Trpišovský životní energii? Čtěte ZDE>>>

  • Potvrzeno, čističi Ousou a Kačaraba

    Už je to počtvrté za sebou, co se Slavia - a stoperská dvojice Aiham Ousou-Taras Kačaraba zvlášť - může radovat z udržené nuly. Z prosté nutnosti složené obranné duo, které doplňují beci Oscar Dorley a Alexander Bah, začíná společně s brankářem Alešem Mandousem tvořit jistější a jistější část sestavy. "Sešívaní" byli dřív proslulí pevnou defenzivou, tyhle časy se možná vracejí.

    Trpišovský: V Ďolíčku se nám střelecky daří, ale jen ve druhých poločasech
    Video se připravuje ...

  • Budoucnost Ondřej Lingr

    Dvakrát nechodil kolem horké kaše, jakmile dostal trenér Jindřich Trpišovský otázku na hlavní hvězdu zápasu - Ondřeje Lingra - začal ze sebe sypat pochvaly. Pro Slavii je příchod Ondřeje Lingra z loňského léta jedním z nejlogičtějších a nejlepších přestupů, jaké vlastně musela udělat. Mladého záložníka lanařil Baník, červenobílí museli reagovat, pokud nechtěli, aby Lingr pláchl jinam a museli ho pak později složitě vykupovat od ostravského šéfa Václava Brabce. Lingr se stává pozvolna mladou oporou mužstva, v níž může být uložena velká hodnota.

    Pardubice - Slavia: Lingr nádherně vymetl pavučinky Boháčovy brány, 4:0 pro hosty!
    Video se připravuje ...

  • Rozjetý Krmenčík, uražený Kuchta?

    Musel si toho všimnout snad i slepý. Dokonce i Jindřich Trpišovský na lavičce velmi opatrně našlapoval a vysvětloval Janu Kuchtovi příští plán. Michael Krmenčík začal řádit na hřišti, konečně otevřel vzdorující Pardubice, jenže už se chystal do hry právě jeho mladší parťák. Jakmile se Krmenčík trefil, Trpišovský musel Kuchtovi vysvětlit, že střídání se odkládá. Kuchta to vzal, zabalil se zase do deky a zase si sedl na zadek. Jenže z dalšího záběru bylo patrné, jak nepříjemná situace to pro něj je, což pak dokázal i později. Dostal se na trávník a po nedotažené nadějné situaci zlostně rozkopal reklamní panel za čarou, ačkoliv zápas byl tou dobou dávno vyřešený...

    Pardubice - Slavia: Frustrovaný Kuchta. Kvůli Krmenčíkově gólu posunuté střídání, pak nakopl poutač
    Video se připravuje ...

  • Exploze v ofenzivě

    U útoku ještě chvíli zůstaňme. Slavia se v posledních týdnech začala motat v klasickém fotbalovém naschválu. Když dáváš góly, taky je dostáváš, když je přestaneš dostávat, přestaneš je i dávat... Jen co se "sešívaní" vylízali z nejhorších časů ve své defenzivě a začali sbírat nuly, zaseknul se i útok. Proti Pardubicím to v prvním půli vypadalo přesně na tenhle scénář, pak se ale mistr rozparádil. Vyšší ligovou výhru zaznamenala Slavia za uplynulý kalendářní rok jen jednou, v Opavě vyhrála v listopadu 2020 6:0.

    Krmenčík: Volal mi brácha a říkal, že nesmím být v ofsajdu
    Video se připravuje ...

  • Trpišovský: V Ďolíčku se nám střelecky daří, ale jen ve druhých poločasech
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
14

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud