10. listopadu 2021 • 13:30

Liga očima fanoušků: Kaša? Radši mlčet. VAR kouká na YouTube

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    Plzeň ztratila a do čela FORTUNA:LIGY se dostala Slavia. Dotáhla se na ni i Sparta, která v divokém utkání přestřílela 4:2 Teplice. Trenér Pavel Vrba však jen těško vstřebával fakt, že jeho tým dvakrát inkasoval hned poté, co sám vstřelil branku. Jak viděli 14. kolo nejvyšší soutěže příznivci pětice klubů? 

  • SLAVIA PRAHA

    Tak jsme (zase) první, no a co?!

    Půjčil jsem si logicky slávistický popěvek, protože jsme se výhrou v Ďolíčku nad Pardubicemi posadili na první příčku tabulky. Výhra se nerodila jednoduše a dlouho to vypadalo na trápení po celých 90 minut. Naštěstí jsme díky skvělým zákrokům Mandouse přečkali penaltu i první poločas. Rozjetý Michael Krmenčík dal dva góly a skvělý Ondřej Lingr přidal třetí. A pak ještě jeden, až to celé završil Ekpai. Hodně bych vyzdvihl právě Ondru Lingra, který se rozjíždí do skvělé formy. A naše obrana začíná být více jistá, jak jsme se toho báli! Ousou roste každým zápasem. A co teprve Tomáš Holeš. Bojovník! Abych nezapomněl na Haifu, výhra 1:0 nám dala zpět šanci na postup do jarní fáze. Slavia „údajně v krizi“ jede. Nicméně zmíním i jednu nehezkou zprávu: úmrtí Michala Dobiáše. Celoživotního fanouška, funkcionáře nejen v Odboru přátel Slavie, ale i ve Slavii jako takové. Bohužel Michal 4. listopadu umřel, vzpomeňte si na něj, prosím, tak jako my jsme si vzpomněli při zápase s Haifou bouřlivým potleskem.

    DAVID OCETNÍK. 43 let, AREA 114

    SESTŘIH: Pardubice - Slavia 0:5. Další kanonáda po půli, Lingr zářil, Mandous chytil penaltu
    Video se připravuje ...

  • SPARTA PRAHA

    Jak pejsek a kočička pekli dort

    Podobně vypadala naše hra s Teplicemi. Výsledkem bylo „menu“, které asi nejen mně příliš nechutnalo. Prvních 25 minut prakticky žádná kolmice do běhu, pouze zdlouhavé rozehrávání bez střely na branku! Zdálo se, že změnu přinese branka Krejčího II, úspěch však negoval neproměněním penalty. Snížení Teplic na 1:2 pak spolu se Štetinou pouze přihlížel. Matný však byl i výkon dalších hráčů. Ať proto, že utkání s Lyonem je stálo mnoho sil, což někteří potvrdili, či z důvodů, které zná pouze trenér. Neoddiskutovatelné však je, že druhý poločas byl ještě horší! Vrcholem byly přihrávky soupeři od Nity, Wiesnera a Vindheima, které mohly skončit minimálně vyrovnáním. Hovoří-li i sám trenér o náročném programu, nevím, proč některé hráče nenechal odpočívat a nedal přednost mládí místo těch, kteří jistě Spartu brzy opustí. Vždyť silně kombinovaná sestava porazila v poháru Teplice bez problémů. Je chyba, že se skvělá práce s mládeží neodráží ve větším zařazování mladých do A-týmu. Příště prosím z menu něco lepšího!

    MILOŠ KOLÁŘ. 70 LET, FOTBALOVÝ důchodce

    Sparta - Teplice: Succar rychlou odpovědí zpražil Letnou, 2:1!
    Video se připravuje ...
  • VIKTORIA PLZEŇ

    Hubníka mi bylo líto? Kaša? Radši mlčet

    Hm, tak tohle se nepovedlo. Vlastně se povedlo v sobotu akorát choreo, které jasně vysvětlilo, kdo je pro fanoušky bůh, a kdo jen vůl. Jinak bylo vše vlastně špatně. Hned od začátku bylo vidět, že nejsme ve své kůži. Olomouc byla lepší, až po cca dvaceti minutách jsme se srovnali. Hubník potom neměl jinou šanci, zůstal poslední a stáhnout Kopice musel. Červená jasná. Jen mi ho bylo líto. Odvedl u nás skvělou práci. Kaša? Radši mlčet. Úplně nesmyslný fauly, v zemi nikoho. Snaha poté, co se vyčistilo hřiště, byla, ale tentokrát nám seshora nikdo branku nepřidělil, takže plichta. To nevadí, nikdo nejsme neomylný. Jenže jet do země chacharské s jedním stoperem a útočníkem, prostě s rozstříleným kádrem, je docela na palici. Bude to docela síla. Chtěl jsem se jet podívat, ale termín sobota od 18 hodin je pro mě nesmysl. Takže budu držet palce na dálku, snad se něco podaří. V naší situaci by mi stačil i bod.

    Čest královně Viktorce, celý COVID z Čech navždy pryč! A vláda s ním!

    KOVI. 53 let, koordinátor distribuce

    Plzeň - Olomouc: Kaša nabral Zmrzlého na vidle a po druhé ŽK byl vyloučen!
    Video patří k placenému obsahu iSportu
    Odemknout video
  • BANÍK OSTRAVA

    Zachraňme sezonu, ať není (napůl) ztracená

    Euforie po výkonu se Spartou opadla. Očekával jsem, že budeme chtít „votrokům“ vrátit domácí prohru z poháru. Bohužel, Hradec jsme nedokázali porazit ani napodruhé během čtrnácti dnů. Je to nepříjemný a běhavý soupeř s výborným trenérem, všechna čest, ale pokud se chceme dostat do pohárů, musíme minimálně jeden z těchto dvou zápasů vyhrát, jinak nemáme v Evropě co dělat. Jako už poněkolikáté jsme v sobotu prohrávali, a museli dotahovat jednogólové manko, což mančaft stojí dost fyzických i psychických sil. Měli bychom si na to začít dávat pozor. Po repre pauze (úplně nesmyslný zápas s Kuvajtem) nás čeká Plzeň. Kvůli červeným kartám přijedou oslabeni, přesto mají pořád velkou kvalitu. Je na čase po dlouhé době konečně porazit tým z top čtyřky, abychom si za prvé dokázali, že máme na přední příčky, a za druhé, abychom se opět trošku bodově přiblížili k top čtyřce. Jinak se může stát, i když je program ještě dlouhý, že budeme hrát opět o pátý nebo šestý flek a sezona může být napůl ztracená…

    David Liveč. 40 let, vedoucí prodeje

    LIGA NARUBY: Krmelec vs. Kuchtič, zuřící Bílek, salto a alkohol vládnou
    Video se připravuje ...

  • BOHEMIANS PRAHA 1905

    VAR ať kouká na fotbal, ne na YouTube!

    Jestli hledá liga cestu, jak přivábit fanoušky na stadion i přes různá nařízení, tak tudy cesta rozhodně nevede. Bohemka v Liberci dlouhodobě neumí, to víme všichni. Tentokrát slibný výkon poslala do kytek trojice arbitrů na hřišti a ten, který nepochopil, že videovůz neznamená místo zápasu sledovat YouTube. K čemu LFA zajišťuje VAR na stadionech?! Vždyť je to úplně o pěti písmenech! Ano, správně – o ničem! Někdy vstupuje do hry úplně zbytečně (i ve prospěch „klokanů“), tentokrát ani jednou v klíčových chvílích, zcela evidentních! Což potvrdila i komise rozhodčích. Pochopím, že sudí na hřišti nevidí všechno, není si jistý nebo udělá chybu. Jsme lidi, je to normální. Jak je ale k čertu možné, že ten matla, co sedí za obrazovkou a může si situaci pustit šestadvacetkrát, na to neupozorní?! To mi hlava nebere a nechci přemýšlet, co za tím kromě sledování všeho jiného může být. Jak nemám rád repre pauzy, tak teď se na ni vyloženě těším, protože jsem opravdu znechucený. Jo a tohle se děje i v Anglii! „Klokani“ bojují!

    Vít Lukeš. 29 let, živnostník

    ZLATÁ PÍŠŤALKA: Radina chyboval v Liberci, správné karty v Plzni
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud