Michal Kvasnica
1. června 2022 • 09:33

Minář: Do konce týdne asi Daněk odejde, o Jemelku má zájem Plzeň

Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Upřímná a velmi příjemná beseda se konala v úterý na tribuně Andrově stadionu mezi sportovním manažerem Sigmy Ladislavem Minářem a zhruba patnácti fanoušky. Během dvou hodin zazněla z úst šéfa olomouckého klubu spousta zajímavých věcí.



Třeba že přestup Kryštofa Daňka do Sparty je takřka hotový. „O víkendu by se to mělo dotáhnout,“ přiznal Minář. Přestupová částka se pohybuje kolem třiceti milionů korun, součástí jsou i další bonusy.

Další transfer by se mohl týkat stopery Václava Jemelky. „Registrujeme zájem z Plzně,“ řekl a přidal do placu úsměvnou historku s nadsázkou, jak mu reprezentant chodívá ťukat na dveře kanceláře s prosíkem, ať ho pustí.

Minář dále potvrdil příchod všech pěti posil, o kterých už iSport.cz informoval. Jde o Tomáše Digaňu, Lukáše Vraštila, Denise Ventúru, Filipa Zorvana a Martina Košťála. Přijít by měl ještě levonohý stoper z Jižní Ameriky, právě jako případná náhrada za Jemelku.

Tématem byl samozřejmě i kapitán Roman Hubník, jenž podle našich informací brzy ohlásí konec profesionální kariéry a na rozdíl od Michala Vepřeka nepřijme nabídku dělat mentora v druholigovém béčku.

„Když jsme si dělali interní analýzu podzimní sezony, vyšlo z ní, že byl společně s Poulolem u nejvíce inkasovaných gólů.“

Pozitivní zprávou pro fanoušky je prohloubení partnerství se společností Tipsport, i díky tomu jsou cíle pro příští ročník ambiciózní: šesté místo v první lize a udržení druhé nejvyšší soutěže pro mladíky. 

Negativem je stále špatný zdravotní stav útočníka Davida Vaněčka, návrat se odhaduje až tak kolem pátého podzimního kola.

SK Sigma Olomouc Vše o klubu ZDE

Zlín – Olomouc: Chybu defenzivy využil Daněk a z ostrého úhlu zvýšil vedení na 0:2
Video se připravuje ...

Hradec Králové - Olomouc: Jemelka ve velké šanci po přímém kopu neskóroval
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
3

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud