30. června 2022 • 17:45

Kuchta nehrál, ale byl v centru zájmu. Fotky s fanoušky i bidýlko s parťáky

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

I ve čtvrtek dopoledne byl strahovský tréninkový areál na druhý přípravný duel Sparty s Opavou (3:0) poměrně slušně zaplněn diváky. Hlavní tahák dne byl jasný – zvědavost, zda už se Jan Kuchta oblékne po devíti letech do sparťanských barev.



Pětadvacetiletý útočník sice už okukoval nové spoluhráče v akci, ale sám přitom zůstal v tréninkovém oblečení mimo hřiště. „Kuchtič nehrál, protože chceme, aby měl postupnou zátěž. Měli to tak všichni kluci, co se vrátili z nároďáku,“ vysvětlil asistent trenéra Luboš Loučka.

V útoku se tak proti Slezanům prostřídali Tomáš Čvančara a Lukáš Juliš. Druhý jmenovaný se dokonce zapsal mezi střelce, když do odkryté branky uklidil přihrávku od Matěje Hanouska a uzavřel skóre na konečných 3:0.

Jan Kuchta si s Lukášem Haraslínem přináší brankovou konstrukci, na kterou se chtějí posadit při zápase s Opavou
Jan Kuchta si s Lukášem Haraslínem přináší brankovou konstrukci, na kterou se chtějí posadit při zápase s Opavou

Čerstvá posila z Lokomotivu Moskva přitom okouněla kolem hrací plochy společně s dalšími hráči, kteří z různých důvodů nezasáhli do utkání. I tak se ke Kuchtovi slétávali zvídaví fanoušci. S několika se ochotně vyfotil, rozdal pár autogramů, ale tím nejlepší střelec předminulého ročníku FORTUNA:LIGY skončil.

Pokud jej příznivci rudých hodlají vidět naživo, musí si počkat na soutěžní zápasy nebo příští týden vyrazit do Korutan. Kuchtovo zapojení se očekává právě až na rakouském soustředění, kde se sparťané střetnou s chorvatskou Rijekou, tamním Wolfsbergerem a maďarským FC Paksi.

Kuchta by měl zasáhnout už proti balkánskému soupeři. „Očekáváme, že už bude na hřišti,“ potvrdil Loučka záměry realizačního týmu Letenských.

program Sparty (Bad Kleinkirchheim)

středa 6. července 
Rijeka

sobota 9. července
Wolfsberger

středa 13. července
FC Paksi

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
5

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud