Jan Vacek
1. září 2022 • 11:30

Kadlec mění adresu! Řeší malé vytížení, z Jablonce jde do třetí ligy

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to zhruba rok, co po vleklých problémech s kolenem obnovil kariéru. Někdejší velký talent českého fotbalu Václav Kadlec zahájil restart v Mladé Boleslavi, v zimě se pak přesunul do Jablonce. A nyní ho čeká další stěhování. Podle informací redakce iSport.cz míří do Viktorie Žižkov, se kterou podepsal dvouletou smlouvu.



Na sever Čech přicházel v zimě s vědomím, že tým vede Petr Rada. Pro Václava Kadlece to byl oblíbený kouč, se kterým si náramně rozuměl během společného angažmá ve Spartě.

V létě ovšem v tradičním klubu došlo k trenérské rošádě, Radu nahradil David Horejš. A ten v úvodu sezony spoléhal na jiné útočníky. Především na Václava Sejka a Jana Chramostu. Na Kadlece už se nedostávalo.

V dosud odehraných šesti kolech FORTUNA:LIGY naskočil pouze do dvou utkání. V obou případech pak odehrál jedinou minutu. Nejprve při remíze 2:2 v Mladé Boleslavi a pak i naposledy v úterý proti Spartě (1:1).

Hráč se svým agentem Pavlem Paskou ze společnosti ISM se proto rozhodli na vzniklou situaci reagovat. A vyústění je poměrně zajímavé. Podle zdrojů webu iSport.cz Kadlec míří do třetiligové Viktorie Žižkov, se kterou se dohodl na dvouletém kontraktu.

Pražský klub od nové sezony vede zkušený trenér Václav Kotal, jenž dostal jediný úkol. Vrátit Viktorii okamžitě do druhé ligy. Červenobílí k tomu mají zatím solidně našlápnuto, po třech odehraných kolech mají ve skupině B ČFL plný počet bodů, navíc s dominantním skóre 9:1.

Žižkovu se totiž povedlo složit velice zajímavý tým. Figurují v něm Milan Švenger, Jaroslav Tregler, Milan Jirásek, Radek Voltr či Michal Petráň.

Další zvučnou posilou do party bude Kadlec, jenž v minulosti střílel góly v bundeslize za Frankfurt. V tuzemské nejvyšší soutěži pak nasázel rovných 50 branek. Další se pokusí přidat o dvě patra níž.

Knihu Václav Kadlec: Já to nevzdám! objednávejte na iKiosek.cz>>>

FK Jablonec Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud