Jan Podroužek
28. ledna 2023 • 14:05

Norský talent (19) je v Praze! Slavia dotahuje přestup, na kolik vyjde?

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Povede se to. Během víkendu by měl norský talent s řeckými kořeny Christos Zafeiris absolvovat zdravotní prohlídku a následně potvrdit přestup do Slavie. Za devatenáctiletého záložníka zaplatí „sešívaní“ kolem padesáti milionů korun, Zafeirisův současný klub Haugesund by měl zároveň participovat deseti procenty ze zisku na případném dalším přestupu.



Informaci zveřejnily během sobotního dopoledne norské zpravodajské weby a televizní stanice. Ty hovořily o sobotní cestě Christose Zafeirise z Norska do Prahy kvůli dokončení přestupu do Slavie. Má pro něj být připravena smlouva do léta 2027.

Zafeiris by se mohl stát pátou zimní posilou červenobílých po Petru Hronkovi, Davidu Pechovi, Igohu Ogbuovi a Babacaru Syovi. Zároveň se kromě norského záložníka řeší i příchod pravého beka Michala Tomiče ze Slovácka na konec smlouvy, ta mu s jihomoravským klubem vyprší v červnu letošního roku.

Zafeiris ve svých devatenácti letech má už nahráno přes osmdesát soutěžních zápasů, patří k oporám norské jednadvacítky i Haugesundu. V uplynulé sezoně Elitserien odehrál 29 zápasů, dal čtyři góly a na dalších pět nahrál.

Olayinka se vyfotil v dresu Zvezdy a namíchl bosse: Bylo ve hře vyřazení z kádru Slavie?
Video se připravuje ...

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud