Jan Podroužek
30. ledna 2023 • 17:20

Poklad Slavie zbořil iSport Index. Trumfnul i zkušené parťáky z ofenzivy

Autor: Jan Podroužek, pj
Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stačil mu poločas, aby všechny strčil do kapsy. Ve Slavii žijí v obrovské naději z jeho budoucnosti, mluví se o budoucím velkém přestupu, zkrátka je velkým talentem celého českého fotbalu. Za sebou už má jeden parádní zápas, proti Baníku v závěru podzimu dával dva krásné góly, teď proti Jablonci si to 19letý záložník Matěj Jurásek zopakoval. A je za uplynulé 17. kolo vítězem iSport Indexu, který hledá hráče s největším ofenzivním přínosem.



V první lize odehrál dosud šestnáct zápasů, sedm za Karvinou, devět za Slavii. Právě ta teď Matěje Juráska chce víc a víc vystrkovat na veřejnost, kouč Jindřich Trpišovský ho chválí a prorokuje mu důležitou roli v týmu.

A jednou i skvělou budoucnost. Proti Jablonci ukázal 19letý záložník proč. Dva góly, množství driblinků, to mu hodilo celkovou známku v iSport Indexu 8,94.

Překonal i své kolegy, kteří taky zažili vydařený zápas – Ondřej Lingr je v Indexu pátý, Mick van Buren šestý. Jurásek pronikl vysoko do pořadí už v patnáctém kole, kdy dal dva góly Baníku. Se známkou 8,58 byl tehdy druhý.

iSport INDEX - Podle týmů

iSport INDEX - Podle kol

Vstoupit do diskuse
5

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud