Premium
11. dubna 2023 • 13:00

Šmicer: Derby vidím na remízu. Čvančara ať si váží, že je ve Spartě

Autor: Vladimír Šmicer, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Derby přichází pro Slavii v nejhorší dobu, Sparta skočila na první místo v tabulce a roli favorita vzala na sebe. Vladimír Šmicer ale věří, že sešívané by takhle rozdané karty mohly nakonec nakopnout. . „Ten pocit, že jedou spíš překvapit, může slávistům pomoct. Všichni čekají, že dostaneme trojku. Já to nečekám,“ píše legenda z Edenu v komentáři pro deník Sport a web iSport.cz. Jak tipuje výsledek a co vzkazuje Tomáši Čvančarovi, který vzbudil rozruch svou reakcí na střídání proti Pardubicím?



„V sobotu bude derby a nebudu zapírat, všechno jde na ruku Spartě. Zase potvrdila svou formu, zase vyhrála venku a má to pod kontrolou. Na hřišti si to u ní sedlo, věří si, sestava je daná. Takže je dané, že roli favorita vzala na sebe.

Na Slavii je bohužel taky všechno při starém. Venku se nedaří, už čtyři zápasy po sobě se vracíme domů bez výhry a pokaždé to má stejný scénář – dostaneme první gól. A v takovou chvíli jedeš na Spartu, která je v laufu. Její fanoušci jsou v euforii, její hráči si věří. Prostě nejhorší možný moment, kdy tam jet, je právě teď. Všechno

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
5

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud