Bartoloměj Černík
8. února 2024 • 11:10

Slavia si vytáhla Vorlického: za šest milionů do třetí ligy, problém jsou…

Vstoupit do diskuse
14
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po velkolepých příchodech Davida Zimy či Jindřicha Staňka proplul závěrečný přestupový tah Slavie spíše v tichosti. Jak s týdenním předstihem informoval deník Sport, záložník Lukáš Vorlický totiž zamířil rovnou do B-týmu. Dvaadvacetiletý hráč, který během svého působení v Atalantě Bergamo má za sebou už tři operace kolene, se tak stává dalším „sešívaným“ projektem skýtajícím určité riziko, že vůbec nemusí vyjít. „Bude to teď hlavně o trpělivosti,“ řekla nová posila.



Potenciál. Slovo spojující pár podpisů, které Slavia v uplynulém roce udělala. V případě Mohameda Ihattarena či Sheriffa Sinyana přitom nešlo o žádné neznámé teenagery. Oba hráče limitoval fyzický stav a Pražané investovali do naděje, že se dají zdravotně do kupy. Mají smlouvu jen do konce sezony a v obou případech momentálně nepanuje velká víra, že bude využita opce na její prodloužení.

Sport Magazín +PLUS k jarní fázi: 76 stran, soupisky, boj o titul, Priske a Kušej. Objednávejte na iKiosek.cz ZDE>>>

Vorlického případ je podobný, přesto v něm najdeme odlišnosti. Smlouvu totiž dostal na tři a půl roku. A zatímco Ihattaren přicházel s váhou přesahující sto kilo a Sinyan se zraněnou achillovkou, třiadvacetiletý Čech je na tom momentálně lépe. „Aktuálně jsem na tom tak, že jsem připraven do týmového tréninku,“ řekl pro klubový web.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
14

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud