Radek Špryňar
Premium
14. února 2024 • 15:30

Hradec řeší velké jméno. Votroci mají zájem o bývalou oporu reprezentace

Vstoupit do diskuse
14
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před dvaadvacátým únorem, kdy v Česku končí přestupové období, se ještě dají čekat zajímavé pohyby v kádrech šestnácti ligových týmů. Hodně aktivní jsou v Hradci Králové. Klubové vedení by rádo přivedlo posilu do záložní formace. Do týmu láká velké jméno s výraznou reprezentační minulostí.



Po podzimní části nepanovala na východě Čech spokojenost. S výkony, ani s výsledky. Po drsné porážce v Mladé Boleslavi 1:5 se po osmi kolech pakoval trenér Jozef Weber. V té chvíli byli „votroci“ na jedenáctém místě tabulky s pouhými sedmi body a jen vzpomínali na předchozí dva nesmírně povedené ročníky pod matadorem Miroslavem Koubkem. I proto vedení Hradce po Weberově nuceném odchodu angažovalo dalšího sedmdesátníka Václava Kotala.

Bývalý kouč Sparty začal domácím vítězstvím nad Jabloncem 1:0, mužstvo však do klidných pater nevytáhl. Po podzimu se Hradec krčil na dvanáctém místě tabulky se skromným ziskem dvaceti bodů. V samém závěru první části ročníku navíc ztratil skvěle rozehraný zápas s Baníkem (2:3) a následně vybouchnul ve Zlíně 0:4. V prvním jarním kole navíc doma remizoval s Bohemians 2:2, když v závěrečných deseti minutách přišel o komfortní náskok 2:0...

Kádr se během zimní přestávky téměř neobměnil. Z rezervy Sparty dorazil

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
14

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud