2. června 2015 • 09:46

Nikam! Sportovní manažer Jinoch odmítl nabídku Mladé Boleslavi

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Padlo to! Sportovní manažer Josef Jinoch po dlouhém zvažování odmítl nabídku Mladé Boleslavi a zůstává v Jihlavě. Informaci dnes pro iSport. cz potvrdil majitel klubu František Vaculík. „Sešli jsme se a řekli si, že pokračujeme. Nikam neodchází, spolupracujeme dál,“ oznámil šéf stavební společnosti PSJ, hlavního sponzora klubu. 



V Jihlavě tak mohou nerušeně pracovat na hráčském kádru. Do Sparty se vrátí mladí reprezentanti Adam Jánoš s Matějem Hybšem, které čeká EURO U-21. Po něm se rozhodne, zda půjdou znovu hostovat na Vysočinu. Tam měli pevné místo v sestavě.

„Zájem o ně máme,“ uvedl kouč Luděk Klusáček. Další šanci dostane i Ekvádorec Augusto Batioja. „Aklimatizační půlrok má za sebou, teď se ukáže,“ poznamenal trenér. Z hostování se vrátí útočníci Teplý s Přeučilem. Na pozici brankářské dvojky se po ukončení kariéry Jaromíra Blažka počítá s Kotnourem či Vejmolou.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud