28. července 2011 • 23:17

VIDEO: Baroš potopil "svůj" Liverpool, Ujfaluši nahrával

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
Otázky a odpovědi: Nominace na MS! Pohřební tiskovka, nároďák jako Třinec. Je tým starý? A proč nejedou…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový reprezentační útočník Milan Baroš pomohl Galatasarayi Istanbul k vítězství 3:0 v přípravném zápase nad Liverpoolem, v jehož dresu na začátku kariéry odehrál pět sezon. Postaral se o úvodní dvě trefy, na které mu přihrával český spoluhráč Tomáš Ujfaluši.



Devětadvacetiletý Baroš poslal domácí do vedení už v osmé minutě akrobatickým half-volejem po Ujfalušiho centru, pět minut před přestávkou předvedl pohotovou hlavičkou poté, co Ujfaluši prodloužil na přední tyči rohový kop.

Po Barošově vystřídání v 75. minutě přidali hráči tureckého mužstva další branku. Povedenou ranou k tyči se prosadila střídající ofenzivní švédská posila z Boltonu Johan Elmander.

Obraně Galatasaraye pomohl proti soupeři bez řady tradičních opor udržet čisté konto také na pravém beku hrající Ujfaluši, který do Turecka zamířil v létě z Atlétika Madrid a dnes odehrál devadesát minut.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud