18. června 2012 • 11:45

VIDEO: Nejdříve slavili postup. Potom skutečnost, že přežili

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Asi jen těžko si mohli fotbalisté ve Velkém Šenově představit, že budou mít po skončení zápasu důvod k mnohem větší radosti, než byl "jen" postup do  severočeské I.B třídy. Během jejich oslav totiž bezprostředně za jejich zády udeřil do trávníku blesk.



Veliká radost, ruce nad hlavou a užívání postupu spolu s fanoušky. To jsou momenty, po kterých sní každý fotbalista bez ohledu na to, jestli slaví postup do čtvrtfinále evropského šampionátu jako v sobotu čeští fotbalisté, nebo právě jen do vyšší třídy.

Že však budou mít borci ve Velkém Šenově o pár vteřin důvod k radosti, že ve zdraví přežili úder blesku, který si našel cíl těsně za jejich zády, toho by se nenadáli asi ani v hodně divoké noční můře.

Rána, záblesk a elektrický výboj, který naštěstí bez újmy na zdraví projel těly hráčů. Přesně na takový moment budou fotbalisté i fanoušci vzpomínat asi mnohem více, než na oslavy postupu.

Naštěstí jediný následek, který úder blesku na fotbalisty měl, bylo brnění rukou a nohou, které brzy odeznělo.

"Stačilo málo a fotbalový svátek se mohl změnit v tragédii," uvedl pro web vybezek.eu publicista Marek Douša, který úder blesku natočil.

 VIDEO: Na oslavy postupu fotbalisté jen tak nezapomenou

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud