31. října 2012 • 16:50

A zase ty Jirny... Rozhodčí by zasloužil přes držku, zuří kouč hostů

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do nekonečného zástupu stěžovatelů na průběh řízení zápasu na hřišti Jiren přibyl další tým: SK Holice si na svém webu stěžuje na tendenční vedení utkání ve prospěch domácích. Ti byli jasný favorit, který v jedenácti zápasech divize C neztratil ani bod. Holice přijely v pozici outsidera, jenž za stejnou dobu uhrál jedinou remízu. O druhý bod přišel až v závěru po vyloučení svého hráče – po porážce 0:2 cítí křivdu.



Časy se mění, ale ohlasy po zápasech na půdě Jiren jsou pořád stejné: „Nemá sem ani cenu jezdit,“ stěžují si soupeři už léta na tým, který je nabitý exligisty (Kincl, Jindráček, Obermajer...). Všichni bez výjimky shodně tvrdí: „Rozhodčí vždycky dotlačí Jirny k výhře.“

Stejný pocit mají teď i Holice, které před zápasem na soupeře ztrácely propastných 32 bodů!

Až do 83. minuty Holičtí drželi remízu 0:0, v závěru však dvakrát inkasovali. To už hráli bez vyloučeného útočníka Ručky, kterého prý nesmyslně po druhé žluté kartě „vymetl“ rozhodčí Duchoň.

„Četl jsem, čeho jsou v Jirnech schopní a teď jsem měl tu příležitost se o tom přesvědčit. Všechno byla pravda. Hlavní rozhodčí by zasloužil metál za herecký výkon a taky korunu za předvedené pískání. Jedním slovem fraška,“ hodnotil na klubovém webu trenér Jiří Tesař.

„Své hráče musím pochválit za vše, co na hřišti předvedli. Hlavně za pevné nervy. Jinak si myslím, že sudí by musel dostat přes držku. Nebudu tvrdit, že jsme mohli vyhrát, ale při spravedlivém pískání jsme bodík mohli mít. Z hlavního rozhodčího se nám všem udělalo špatně.“

Jirny jsou aktuálně nejspíš nejnenáviděnějším týmem v Česku. Už pětkrát odmítly postup z divize do ČFL, na svém stadionu naposledy prohrály 6. dubna 2008, od té doby jen jednou remizovaly!

Po několikaletém působení v divizní skupině B byly před sezonou přeřazeny do „východočeského céčka“, ale ani tady se nic nemění.

Co zápas, to stížnosti na rozhodčí. Už i venku. Teď míří Jirny do Letohradu a Ústí nad Orlicí. Co se bude po zápasech řešit?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud