21. září 2013 • 12:30

Řepka za Hvozdnici ani jednou nefauloval. Do p***le, zlobil se ale na sudí

Autor: pan, rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tomáš Řepka v sobotu dopoledne zahájil další kolo oddalování fotbalové "polosmrti", jak označuje představu konce kariéry. Devětatřicetiletý veterán odehrál svůj první zápas za SK Hvozdnici a v I. A třídě pomohl svému novému týmu porazit Černolice 2:0.



Bývalý letenský kapitán a stále velký miláček značné části sparťanských fanoušků se vyhl potupě obléknout sešívaný slávistický dres, který má Hvozdnice jako jednu z možností, při svém debutu v I. A třídě hrál tým v oranžovém.

Jak řekl s nadsázkou kouč Hvozdnice Zbyněk Busta, je vyloučené, aby tým s  Tomášem Řepkou hrál v sešívaných trikotech.

Řepka po debutu ve Hvozdnici: Tahle soutěž je pro nás dědky adekvátní
Video se připravuje ...

Bývalý bek národního týmu nastoupil se svým tradičním číslem dvě. Tým Hvozdnice vedl do boje jako kapitán člen ligového mistra z Liberce ze sezonu 2001/2002 Robert Neumann.

Hvozdnice nakonec střet s Černolicemi vyhrála 2:0 a Tomáš Řepka si za celý zápas nepřipsal jediný nedovolený zákrok. Činili se zato jeho fanoušci, kteří dorazili i s transparentem Fanclub Tomáše Řepky. Na hřiště dokonce z jejich hloučku přilétla dýmovnice.

Řepka si s přehledem dirigoval obranu a nezapomněl zpucovat hlavního rozhdočího, když se mu nelíbil zákrok soupeře na domácího kapitána Roberta Neumanna. "Do prdele," zařval si na arbitra.

Po zápase byl ale se svým debutem spokojen. "Jsem rád, že jsme vyhráli," říkal v obležení novinářů, kterých tolik na zápas Hvozdnice už asi nikdy nedorazí. "Docela jsem se zpotil, protože jsem byl před tím nemocný," přiznal jim legendární bouřlivák.

Jak si Tomáš Řepka na hřišti vedl jsme sledovali v naší reportáži:

Průběh prvního poločasu

10:27 Oba celky nastupují před rekordní návštěvou na trávník. Tomáš Řepka jde v čele svého týmu. "Taková návštěva už tady nikdy nebude," glosuje počet diváků jeden z fanoušků.

Zápas se hraje na těžkém podmáčeném terénu. Tomáš Řepka se poprvé dostává k míči v až v deváté minutě utkání, kdy posílá malou domů brankáři. Míč se při přihrávce zastavil v kaluži, gólman ale stihl před nabíhajícím útočníkem míč včas odkopnout.

Tomáš Řepka v premiéře za tým Hvozdnice. Byl jistý ve vzduchu, soupeř ho nenachytal ani na zemiFoto Pavel Mazáč (Sport)

Nejsledovanější muž utkání získává postupem času na jistotě, dle svého zvyku diriguje práci obrany a rozdává pokyny svým spoluhráčům. Zatím mu nebyl odpískán jediný nedovolený zákrok. Práce Řepky při hlavičkových soubojích je stoprocentní.

Ve 32. minutě se Tomáš Řepka poprvé rozzlobil na hlavního rozhodčího zápasu, když byl faulován kapitán domácího celku Robert Neumann. Dopr****! ventiloval svůj vztek známý bouřlivák.

Řepka si během celého prvního poločasu počínal suverénně, několikrát zastavil i největšího hvězdu hostujícího týmu z Černošic Pavla Drska, který má zkušenosti i z bundesligy.

Bývalý kapitán Sparty hecuje své spoluhráče, skvělý zákrok svého brankáře ocenil potleskem a uznalým poplácáním. Při velké neproměněné šanci Hvozdnice se naopak zoufale chytil za hlavu.

Průběh druhého poločasu

Do hlediště se přišli na svou bývalou modlu podívat i sparťanští fanoušci, kteří přízeň exkapitánovi Letenských dali najevo už v průběhu první poloviny utkání, kdy rozvinuli transparent s jeho podobiznou a nápisem "Fanclub Tomáše Řepky."

Ve 47. minutě utkání se předvedli ještě jednou, když vhodili na trávník dýmovnici.

V 63. minutě jde Hvozdnice do vedení 2:0, Tomáš Řepka si plácá rukou s trenérem i spoluhráči. Zatím hraje bez faulů...

Hvozdnice nakonec vedení v poklidu udržela a s Tomášem Řepkou tak slaví první vítězství.

Po vítězném utkání se Tomáš Řepka fotil s příznivci Sparty, kteří dorazili na jeho premiéru v týmu Hvozdnice
Po vítězném utkání se Tomáš Řepka fotil s příznivci Sparty, kteří dorazili na jeho premiéru v týmu Hvozdnice

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud