17. ledna 2011 • 13:10

Fotbalová Viktoria Žižkov má nové šéfy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový klub Viktoria Žižkov vstoupí do jarní části sezony s obměněným vedením. Generálním ředitelem klubu byl dnes jmenován Zdeněk Kudela, který dříve působil ve Slavii a Mladé Boleslavi, šéftrenérem se stal Jiří Nevrlý, který naposledy působil na Českomoravském fotbalovém svazu.



Žižkov se chce na jaře za každou cenu vrátit do první ligy, a tak dělá všechno pro to, aby byl silný na všech frontách. Podle mluvčího klubu Jiřího Fryce proto šéfové klubu přivedli hned tři nové tváře.

"Generálním ředitelem klubu bude Zdeněk Kudela, šéftrenérem odpovědným za celý sportovní úsek Jiří Nevrlý a ředitelkou pro obchod a marketing bude Lenka Tesatová," řekl ČTK Fryc.

Žižkov je po podzimu na čtvrtém místě s jednobodovou ztrátou za druhým postupovým místem a svoji pozici nechce promarnit. "Jednoznačným cílem zůstává postup do nejvyšší soutěže, proto je třeba posilovat jak na sportovním, tak ekonomickém a organizačním poli," komentoval řadu změn prezident klubu Luděk Vinš. Viktoria hrála v nejvyšší soutěži naposledy v sezoně 2008/09.

Někdejší sportovní reportér Kudela pracoval jako sportovní sekretář ve Slavii Praha, poté jako sportovní ředitel působil osm let v Mladé Boleslavi.

Třiašedesátiletý Nevrlý vedl v první lize Uherské Hradiště, Opavu a Teplice, na severu Čech působil později jako sportovní ředitel, poté zastával funkci ředitele reprezentačního úseku ČMFS. Trenérské zkušenosti má z působení v Libyi a Sýrii.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud