Richard Šíma
11. července 2016 • 18:49

Baník ztrácí dalšího stopera, talentovaný Kaša míří do Žiliny

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druholigový Baník Ostrava ztratí dalšího stopera. Po Martinu Kouřilovi, který bude nejspíše pokračovat v Jablonci, Lukáši Vraštilovi, jemuž v Ostravě skončilo hostování, přijde také o Filipa Kašu. Dvaadvacetiletý stoper míří do Žiliny, s níž je už údajně dohodnut na tříleté smlouvě.



„Filip Kaša je jedním z hráčů, kteří po sestupu Baníku do druhé ligy projevili zájem hrát nejvyšší soutěž. Žilina o něj stojí a Filip má povolení o svém možném přestupu jednat,“ řekl serveru iSport.cz ostravský klubový manažer Dušan Vrťo s tím, že přestup ještě není uzavřenou věcí. Podle všeho se už čeká jen na to, jak se mezi sebou dohodnou kluby. Baník totiž uplatnil opční právo, Kaša je k němu stále smluvně vázán, takže ostravský klub by měl na přestupu finančně profitovat.

Pro tým Vlastimila Petržely však znamená Kašův odchod potíž. Klub chtěl na postu stopera posílit. Získal zkušeného Martina Dobrotku. Podepsal s ním smlouvu, Dobrotka ale vzápětí z rodinných důvodů požádal o její rozvázání. Místo Dobrotky přivedl ostravský klub mladého Jakuba Pokorného ze Znojma. Jenže teď zase ztratí Kašu.

Stále není jasné, zda se Baníku podaří udržet záložníka Daniela Holzera. „To je další hráč, který projevil zájem hrát v první lize. I na něj máme nabídky, ale našim cílem je Dana v Baníku udržet,“ ujistil manažer Vrťo.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud