29. března 2021 • 18:18

Hradec rozstřílel Jihlavu, druhou ligu vede o skóre a zápas k dobru

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Hradce Králové porazili v dnešní dohrávce 14. kola druhé ligy Jihlavu 4:0 a vrací se v neúplné tabulce na první místo. Spolu s Líšní mají shodně 28 bodů, oproti soupeři ale mají lepší skóre a také ještě jeden zápas k dobru. „Votroci“ přerušili čtyřzápasové čekání na vítězství a po návratu z karantény zaznamenali svou první jarní výhru.



Svěřenci Zdenka Frťaly odehráli poslední duel na začátku března, kdy prohráli s Líšní 1:2, při návratu po prodělaném koronaviru však začali dobře a už v 19. minutě se dostali po vlastní brance Vedrala do vedení. Hosté sice mohli do přestávky srovnat, ale proti střele Patráka zasáhl dobře brankář Reichl a dorážející Klobása odkrytou branku netrefil.

Ve druhé půli pak Hradec uklidnil druhou brankou Donát a následně v rozmezí 58. až 60. minuty přidali další trefy Vlkanova s Prekopem. Pro slovenského útočníka „Votroků“ šlo už o sedmou branku v sezoně a upevnil si pozici nejlepšího střelce týmu.

Hradec tak po podzimní výhře 4:3 porazil Jihlavu i podruhé v této sezoně. Naopak tým z Vysočiny prohrál již druhý zápas za sebou a na 10. místě ho dělí od sestupových příček jen čtyři body.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud