Michal Kvasnica
Premium
26. září 2022 • 19:40

Rada o startu Dukly: Zatím je to špatné. A co se to nasadilo za trend?!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co se týče druholigových laviček, je bezpochyby největší osobností. Vždyť o patro výš odkoučoval Petr Rada (64) hned 444 zápasů, což je nejvíc v samostatné historii první české ligy. Dukla zkušeného trenéra angažovala v létě, aby ji vrátil mezi elitu. Zatím ale klub z Julisky klopýtá.



Armádní celek odstartoval sezonu třemi porážkami, pak se Radův tým lehce nadechnul, nicméně jedenáct bodů a jedenácté místo zatím nekoresponduje s ambicemi Pražanů.

Souhlasíte?
„Máme za sebou devět kol a první reprezentační pauzu, takže už je co hodnotit. A musím říct, že jsme určitě měli mít více bodů. Zatím je to špatné. Nechci podceňovat žádného soupeře, ale druhá liga je spíš o běhání a soubojích. Zápasy v Třinci nebo Příbrami jsme měli zvládnout, nebyli jsme horší, ale neproměňujeme šance. Teď jsme se trošku zvedli, po Slavii jsme udělali nějakou sérii. Nicméně jde opravdu o velmi vyrovnanou soutěž. Když máte tři výhry, dvě remízy a čtyři prohry, tak je běžné, že na druhé místo

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud