17. května 2013 • 13:06

Na finále poháru vyráží fandit i boleslavský marod Dosoudil

Autor: sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

JABLONEC - BOLESLAV ONLINE 20.15 | Nejznámější mladoboleslavský marod stoper Radek Dosoudil na večerním finále poháru České pošty v Chomutově chybět nebude. Usedne do hlediště a bude fandit spoluhráčům, aby trofej v utkání proti Jablonci dobyli. Šampusový přípitek na oslavu by byl pro něj tím nejpovzbudivějším lékem v dlouhém léčení zlomené holenní kosti, se kterou skončil po zákroku Lea Kweukeho v nemocnici.



Podle původního plánu se měl s dalším pacientem Lukášem Magerou, jehož čeká operace křížových vazů, přesunout do Chomutova společně se spoluhráči už včera klubovým autobusem a přenocovat s nimi v Hotelu 99.

„Pro Radka je připravené zadní sedadlo, kde si může nohu natáhnout,“ prozradil zajištění sportovní sekretář Vladimír Rosenberger.

Nakonec však odjel Magera sám, Dosoudil si na to netroufl. „Cítím se lépe, přesto je to stále bolestivé,“ neskrýval, že se rozhodne podle aktuálního stavu po konzultaci s lékařem. „Ale chtěl bych jet,“ sliboval, že udělá všechno pro to, aby na utkání nechyběl.

Dosoudil je odnášen po faulu Kweukeho
Dosoudil je odnášen po faulu Kweukeho

A chybět nakonec nebude! „Vyrazím dnes před zápasem,“ potvrdil svou přítomnost v pohárovém finále pomocí sms. Přiveze ho kamarád, k mužstvu se připojí v Chomutově. „Až se bude blížit, zavolá mi a já si ho vyzvednu,“ prozradil Rosenberger, že je uvítání připraveno.

Finále Mladá Boleslav - Jablonec sledujte od 20.15 ONLINE zde:

MATCH OVERVIEW LEGACY
17. 5. • 20:15
FK BAUMIT Jablonec
FK BAUMIT Jablonec
3:2
ONLINE
17. května
20:15
FK Mladá Boleslav
FK Mladá Boleslav
Góly

Domácí: 19. Hubník, 84. Kopic, . Kopic

Hosté: 29. Zahustel, 45. Chramosta

Sestavy

Domácí: Špit – Novák, Beneš, Rossi, Kubista (46. Piták) – Eliáš, Loučka (C) – Jablonský (46. Kopic), Čížek (77. Zoubele), Vaněk – Hubník

Hosté: Miller – Kúdela, Johana (C), Ševinský, Bořil – Mareš (85. Synek), Jarolím, Ščuk, Zahustel (71. Kysela) – Chramosta, Nešpor (12. Ondřejka)

Karty

Domácí: Hubník, Kopic, Loučka

Hosté: Kúdela, Ščuk, Kysela

Rozhodčí

Příhoda – Jiřík, Pospíšil

Stadion

Letní stadion na Zadních Vinohradech, Chomutov

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud