8. dubna 2015 • 21:40

Trenér Koubek o Barošovi: Je to hysterie! Řeší se každý prd

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

S výroky Milana Baroše absolutně nesouhlasí. Trenér Plzně Miroslav Koubek to označuje za hysterii a tvrdí, že ho začíná unavovat. "Tady se pitvá každý prd!" řekl po prohře v úvodním čtvrtfinálovém utkání Poháru FAČR v Teplicích (1:2).



MATCH OVERVIEW LEGACY
Milan Baroš po víkendovém utkání s Plzní otevřel téma o korupci ve fotbale, na twitteru dokonce vyzval veřejnost, aby cinkala klíči proti Romanu Berbrovi a Dagmar Damkové, místopředsedovi FAČR a šéfce komise rozhodčích.

Reakce Plzně? "Při přípravě na utkání takové věci nevnímáme, ale už je to únavné," odvětil trenér Miroslav Koubek. "V evropských ligách se každý verdikt rozhodčího takto neřeší a nekomentuje, jestli v tom byl úmysl..."

Barošovy výroky a mediální vývoj v dalších dnech považuje za zbytečnou hysterii. "Doslova se pitvá každý prd! A nikoho to nebaví," dodal plzeňský kouč, jehož svěřenci v pohárovém utkání v Teplicích prohráli 1:2. Vedení ztratili v poslední desetiminutovce.

"Byl jsem příjemně překvapený z toho, že jsme v kombinované sestavě se sedmi změnami odehráli dobrý zápas. Ale jen do 80. minuty, potom jsme se dopustili několika chyb a dělali taktické hlouposti. Druhá branka Teplic pramenila z naší nezodpovědnosti," uzavřel Koubek.

Vlevo teplický Franci Litsingi, vpravo Tomáš Hořava z Plzně.
Vlevo teplický Franci Litsingi, vpravo Tomáš Hořava z Plzně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud