19. července 2020 • 16:34

Vácha a spol. museli přerušit přípravu. V béčku Sparty je koronavirus

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skončili dříve, než začali. V minulém týdnu odstartoval třetiligový rezervní tým Sparty přípravu na novou sezonu. V týmu se ale vyskytlo onemocnění COVID-19 a krátce poté ji musel přerušit. Béčko Letenských zároveň putuje na 14 dní do karantény a zrušilo i své soustředění v Písku.



Sparťanské rezerva musí změnit plán přípravy na nadcházející ročník ČFL. V kádru se totiž objevil koronavirus. B-tým slavného klubu z rozhodnutí vedení stráví následujících 14 dnů v karanténě a neodcestuje tak ani na devítidenní soustředění v Písku, které měl absolvovat v příštím týdnu. To bylo zrušeno. Stejně tak třetiligový celek neodehraje ani přípravné duely proti Jablonci B, Olešníku a Písku. 

„Dále bude režim B-týmu koordinován se zástupci hygieny,“ stojí v prohlášení na klubovém webu.

Nastalá situace by se neměla nijak dotknout prvoligového mužstva, které se k přípravě na novou sezonu sejde až v pátek, kdy absolvuje fyzické testy na FTVS. Následně by mělo sehrát na Strahově přípravná utkání s Vltavínem (úterý 16:00) a Táborskem (sobota 11:00). Svěřenci trenéra Václava Kotala poté odcestují na soustředění do rakouských Korutan do Bad Kleinkirchheimu, kde krom tréninkových jednotek sehrají další čtyři zápasy.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Dotazník Václava Kotala: Co rád jí, co ho naštve a kam pojede na dovolenou?
Video se připravuje ...

Václav Kotal: Úspěšný a uznávaný trenér i obchodník na burze
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud