17. února 2017 • 11:50

Pogba udělal ze zápasu oslavu s bratrem. Už to přehání, zlobí se Keane

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Manchester United hladce zvládl první zápas play-off Evropské ligy. Domácí výhru 3:0 řídil nestárnoucí Zlatan Ibrahimovic, který vstřelil hattrick, oči se ale upínaly i na bratry Pogbovy. Domácí hvězda a nejdražší fotbalista světa Paul Pogba a obránce francouzského týmu Florentin Pogba si poprvé zahráli proti sobě a po zápase oslavovali s celou rodinou. Jenže ne každý měl pro jejich radost pochopení.



Na Old Trafford se nepořádal jen fotbalový zápas, ale rovnou rodinná sešlost Pogbových. Zatímco stoper Saint Etienne Florentin neúspěšně bránil tým kolem nejdražšího hráče světa Paula, z ochozů vše sledoval třetí bratr Mathias, hráč Sparty Rotterdam, a maminka Yeo Moriba. V rozpůlených zeleno-červených dresech, které měly podporovat oba rodinné zástupce v Evropské lize.

Že víc než o výsledek šlo o rodinu ukázal i samotný Florentin, který měl ve vlasech vyholené jak své číslo dresu, tak bratrovo. „Bylo to naprosto kouzelné,“ řekl nejmladší ze sourozenců, Paul , po zápase klubové televizi MUTV. „Když jsem Florentina viděl, nemohl jsem tomu uvěřit. Začal jsem se smát, a řekl jsem mu, ať si to užije. Takové věci se nedějí každý den.“

Florentin sice odstoupil ze zápasu se zraněním a jeho Saint Etienne odjelo s třígólovým mankem, šestadvacetiletý stoper po zápase přesto s úsměvem slavil ojedinělé rodinné setkání. Paul také nezapomněl vše zdokumentovat na Instagramu.

BLESSED #lapogbance tag your family, spread the love

Příspěvek sdílený Paul Labile Pogba (@paulpogba),Úno 16, 2017 v 3:34 PST

Ne všichni ale sdíleli radost Pogbova klanu. Do Paulova chování se v pozápasovém studiu opřel Roy Keane, bývalý důrazný záložník, který v Manchesteru United dlouhá léta nosil kapitánskou pásku. „Pogba je volnomyšlenkářský, ale dnes už to trochu přehnal. Už před zápasem a o poločase mluvil s bratrem víc, než já se všemi třemi svými bratry za posledních pět let,“ nelíbilo se Keanovi.

„Když začal zápas, už se soustředili na hru. Všechny tyhle věci před zápasem a po něm jsou nesmyslné. Ale obávám se, že takoví už moderní hráči prostě jsou,“ dodal bývalý irský reprezentant.

Jestli se radami klubové legendy bude Paul řídit, to uvidíme v odvetném zápase, který se odehraje příští čtvrtek ve Francii.

MATCH OVERVIEW LEGACY
16. 2. • 21:05
Manchester United
Manchester United
3:0
ONLINE
16. února
21:05
AS Saint-Étienne
AS Saint-Étienne
Góly

Domácí: 15. Ibrahimović, 75. Ibrahimović, 88. Ibrahimović

Hosté:

Sestavy

Domácí: Romero – A. Valencia, Bailly, Smalling (C), Blind – Fellaini (46. Lingard), A. Herrera – Mata (70. Rashford), P. Pogba, Martial (85. Young) – Ibrahimović.

Hosté: Ruffier – Malcuit, Perrin (C), Théophile-Catherine, F. Pogba (79. Berić) – Jorginho (65. Roux), Pajot (72. Selnæs), Veretout, Monnet-Paquet – Hamouma, Saivet.

Náhradníci

Domácí: de Gea, Darmian, Rojo, Schweinsteiger, Lingard, Rashford, Young

Hosté: Moulin, Selnæs, Lacroix, Roux, Lemoine, Pierre-Gabriel, Berić

Karty

Domácí: Martial, A. Herrera, Lingard, P. Pogba

Hosté: Pajot

Rozhodčí

Královec – Slyško, Nádvorník

Stadion

Old Trafford, Manchester

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud