17. března 2017 • 09:52

Mourinho perlil. Máme hodně nepřátel, řekl a oloupal banán pro obránce

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byla to fuška, ale fotbalisté Manchester United dál drží naději na triumf v Evropské lize. Postup do čtvrtfinále proti Rostovu stvrdila domácí výhra 1:0 nad Rostovem, která v součtu s remízou 1:1 v Rusku favoritovi stačila. Trenér United José Mourinho si ale po zápase stěžoval. „Máme hodně nepřátel,“ narážel na nahuštěný program svého týmu. Zaujal i tím, jak pomáhal doplňovat energii obránci Marcusi Rojovi.



MATCH OVERVIEW LEGACY
16. 3. • 21:05
Manchester United
Manchester United
1:0
ONLINE
16. března
21:05
FK Rostov
FK Rostov
Góly

Domácí: 71. Mata

Hosté:

Sestavy

Domácí: Romero – Bailly, Smalling (C), Rojo – A. Valencia, A. Herrera, P. Pogba (48. Fellaini), Blind (64. P. Jones) – Mata, Mchitarjan – Ibrahimović.

Hosté: Medveděv – Bajramjan (81. Kirejev), M. Mevlja, Navas, Kudrjašov, Terentěv – Noboa (C), Prepeliţă (79. Děvič), Jerochin – Azmoun (62. Bucharov), Poloz.

Náhradníci

Domácí: de Gea, Jones, Lingard, Carrick, Young, Rashford, Fellaini

Hosté: Kirejev, Bucharov, Děvič, Gošev

Karty

Hosté: Bucharov

Rozhodčí

Gediminas Mažeika – Vytautas Šimkus, Vytenis Kazlauskas, Dovydas Sužiedėlis (všichni Litva)

Stadion

Old Trafford, Manchester

Dramatický duel proti přemožiteli pražské Sparty rozhodla trefa Juana Maty z 71. minuty. „Ale báli jsme se, že by mohlo přijít prodloužení. Máme hodně nepřátel. Normálně by byl naším soupeřem jen Rostov, ale je obtížné hrát znovu už v neděli v poledne. Prostě máme hodně nepřátel,“ láteřil Mourinho kvůli třem utkáním během sedmi dní.

Po pondělním vyřazení v Anglickém poháru s Chelsea a čtvrteční výhru přes Rostov předpověděl kvůli vzrůstající únavě i neúspěch svého týmu v dalším kole Premier League v zápase proti Middlesbrough. „Pravděpodobně v neděli prohrajeme, únava si vybere svoji cenu.“ Kvůli zranění mu bude chybět Paul Pogba , za karty zase kanonýr Zlatan Ibrahimovic.

Úbytek sil na straně United ilustruje i situace z druhého poločasu, kdy Mourinho nejdřív oloupal banán a pak ho na hřiště poslal obránci Marcosi Rojovi na doplnění energie. „Řekl si o banán a banán je… tomu se vůbec nesmějte. Hráči si zaslouží respekt za to, jak jdou ke svým limitům. Dávají tomu úplně všechno."

Mourinha však za výroky v televizním studiu ostře zkritizoval bývalý kapitán Manchesteru United Roy Keane. „Ještě jsem nikdy neslyšel tolik nesmyslů. Proč to musíme poslouchat? Mluví o naprostých nesmyslech, je trenérem jednoho z největších klubů na světě, má skvělé hráče a pořád naříká nad termínovou listinou a únavou,“ pronesl Keane od plic.

Trenér Manchesteru United José Mourinho poslal banán pro obránce Marcose Roja
Trenér Manchesteru United José Mourinho poslal banán pro obránce Marcose Roja

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud