23. března 2019 • 16:37

Slavia spustila dřív prodej lístků na Chelsea. Správné, vysvětlil Tvrdík

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyprodáno! Informace, že již nejsou k dispozici lístky na odvetu čtvrtfinále Evropské ligy, kterou pražská Slavia odehraje 18. dubna od 21 hodin na Stamford Bridge s Chelsea, zaskočila v sobotu před devátou hodinou ranní řadu slávistických příznivců. Vedení klubu se rozhodlo spustit prodej lístků, který měl začít až v sobotu v 9:00, dříve. U pokladen Sinobo Stadium se totiž už od pátečního podvečera řádkovaly desítky fanoušků. „Rozhodnutí o předčasném zahájení prodeje považuji vzhledem k situaci u stadionu za správné,“ uvedl na svém twitteru předseda představenstva Slavie Praha Jaroslav Tvrdík. Jedna věc ho však mrzela. Jaká?



„V současné době jsou již vstupenky na venkovní zápas beznadějně vyprodané.“ Tak přesně tato věta překvapila v sobotu před devátou hodinou ranní mnoho slávistických fanoušků. Proč? Prodej lístků na duel čtvrtfinále Evropské ligy Chelsea – Slavia měl být totiž spuštěn právě až v sobotu v 9:00.

Už o 15 minut dříve však bylo vyprodáno. „Můžu vám říct vtip? Byl jsem první, na koho ve frontě nevyšel lístek na Stamford Bridge. V 8:45,“ uvedl na svém twitteru fanoušek s přezdívkou Foukni to pod víko.

Fanoušci „sešívaných“ se začali před Sinobo Stadium hromadit již během pátečních odpoledních hodin. Postupně fronta před pokladnami rostla, někteří z fans dokonce vytáhli gril, aby si čekání zpříjemnili dobrým jídlem.

Vedení Slavie nakonec na rozrůstající se počet fanoušků před stadionem zareagovalo a k překvapení přítomných se rozhodlo spustit prodej vstupenek na zápas na Stamford Bridge dříve. „Rozhodnutí klubu o předčasném zahájení prodeje v reakci na situaci před stadionem považuji za správné. Děkuji lidem z klubu, kteří šli přes noc prodávat,“ konstatoval šéf Slavie Jaroslav Tvrdík.

Zároveň však připustil, že jednu černou kaňku dřívější prodej měl. „Za chybu považuji, že současně nebylo toto rozhodnutí veřejně a transparentně komunikováno, což si v noci nikdo neuvědomil,“ mrzelo Tvrdíka.

Informace o vyprodaných lístcích vzbudila mnoho různých reakcí. Řadě fanoušků se předčasný prodej nelíbil, jiní jim však přinesli rozumné vysvětlení. „Pro všechny, co nestihli koupit lístky na CFC do Londýna a teď nadávají: Přišli jste pozdě a jen díky nočnímu prodeji jste nemuseli čekat deset hodin (doba, během které bylo vyprodáno) na informaci, že se na vás nedostane. Ve 23:00 bylo ve frontě 310 lidí,“ zklidňovali na svém twitteru nahněvané fanoušky zástupci Tribuny Sever, skupiny nejvěrnějších příznivců Slavie.

„S lístky na Chelsea away v kapse z noční akce, se neuvěřitelně těším na výjezd svého života. Slavie v Anglii,“ napsal na svém twitteru spokojený Dekret, fanoušek Slavie a rapper, který je autorem písně Tribuna Sever. „Velmi rozumný a vstřícný krok ze strany Slavie, která identifikovala, že je lepší spustit předprodej dřív. Z fronty by nikdo neodešel, naopak. Na co nechat lidi čekat, když vyhodnotíš, že na konec (přibývající) fronty už se nedostane? Díky za to!“ dodal.

Vše o Slavii čtěte ZDE>>>

Stoch se vrátí na Chelsea. Soupeř jako v Lize mistrů, rozplývá se po losu
Video se připravuje ...

Eden v extázi, Slavia šokovala Sevillu v závěru prodloužení a slaví neuvěřitelný postup
Video se připravuje ...

Fanoušci pražské Slavie čekající před Sinobo Stadium na spuštění prodeje lístků na venkovní zápas čtvrtfinále Evropské ligy s Chelsea
Fanoušci pražské Slavie čekající před Sinobo Stadium na spuštění prodeje lístků na venkovní zápas čtvrtfinále Evropské ligy s Chelsea

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud