27. května 2019 • 13:55

Experti věří ve finále Evropské ligy Chelsea, fanoušci pak Arsenalu

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na triumfu fotbalové Slavie v české nejvyšší soutěži i poháru panovala mezi experty a fanoušky vzácná shoda. Jenže před finále Evropské ligy, kdy se v ázerbajdžánském Baku střetnou Chelsea s Arsenalem, je všechno jinak. „Sázkaři a bookmakeři Chance se v názorech dost rozcházejí,“ konstatuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance. Bookmakeři dávají větší šance Blues, tipéři naopak věří Arsenalu.



Finále Evropské ligy má náboj i pro české fanoušky. Chelsea na cestě do finále ve čtvrtfinále vyřadila pražskou Slavii, naopak branku Arsenalu hájí legendární Petr Čech. Ten končí kariéru a nechal se slyšet, že by bylo krásné, kdyby v posledním utkání získal trofej a ještě k tomu pomohl Spartě do základní skupiny Evropské ligy.

Bookmakeři přisuzují roli favorita Chelsea, kurz na její vítězství je 2,44:1. Více než polovina tipů - 55 procent však míří na vítězství Kanonýrů 3,06:1. „Chelsea věří necelá pětina sázejících a čtvrtina jich tipuje remízu v pěkném kurzu 3,47:1,“ konstatuje Světlíková. „Hodně se také sází na možnost, že oba týmy dají v utkání gól,“ dodává. Tuto sázkovou příležitost vypisuje Chance v kurzu 1,69:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud