16. srpna 2019 • 08:40

Proč Boleslavi chyběl Komličenko? Lokomotiv padl, zajímají se jiní

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě minulý týden se zdálo, že odveta třetího předkola Evropské ligy proti FCSB může být pro Nikolaje Komličenka posledním zápasem za Mladou Boleslav. Ruský střelec ale do duelu, v němž Středočeši vypadli z pohárové Evropy gólem z první minuty nastavení, nakonec kvůli zdravotním problémům nenastoupil. Jeho budoucnost zůstává nejistá.



V Mladé Boleslavi dělali vše proto, aby v odvetě třetího předkola Evropské ligy proti FCSB mohl nastoupit. Jenže Nikolaj Komličenko nakonec nebyl ani na lavičce. Zranění ho do důležitého utkání nepustilo.

Jeho aktuální stav? „Budeme doufat, že se dá do neděle, kdy hrajeme v Jablonci, do kupy. Ale je to svalové zranění, tam je prognóza vždy nejistá. Ono to není nic vážného, ale na utkání to nebylo. Bohužel,“ konstatoval boleslavský trenér Jozef Weber po zápase s rumunským soupeřem, kterému Středočeši podlehli 0:1, a skončil tak jejich sen o postupu dál v Evropské lize.

Krutý konec v EL! Oslabenou Boleslav vyřadil gól v poslední minutě
Video se připravuje ...

Je otázka, co bude s Komličenkem dál. Stále se řeší jeho možný přestup do Ruska, ovšem námluvy s Lokomotivem Moskva podle informací deníku Sport skončily. Ačkoliv v Rusku se bral Komličenkův odchod do týmu ruského vicemistra skoro jako hotová věc, jednání nevedla ke zdárnému konci.

Ve hře o Komličenka ale mají nyní být jiné přední ruské kluby. Nyní je však těžké odhadnout, jak vše dopadne.

FK Mladá Boleslav Vše o klubu ZDE

Zklamaný Ladislav Takács z Mladé Boleslavi po prohraném utkání s FCSB.
Zklamaný Ladislav Takács z Mladé Boleslavi po prohraném utkání s FCSB.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud