Michal Koštuřík
16. září 2020 • 20:31

Hübschman si v Evropě věří: Je v našich silách dostat se do skupiny

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V devětatřiceti letech se ho neptejte na nervozitu před důležitým zápasem. S ní Tomáš Hübschman opravdu zápolit nebude. Bitev jako je ta čtvrteční v Dunajské Stredě o postup do 3. předkola Evropské ligy už zažil bezpočet. Motivaci každopádně hledat nemusí. Stačí si vybavit loňský propadák s arménským Pjunikem Jerevan. „V kabině je odhodlání to napravit. Je v našich silách dostat se do skupiny,“ vytyčil kapitán kurážný cíl.



Vítáte česko-slovenskou konfrontaci?
„Myslím, že je to víc zajímavé pro vás než pro nás hráče. Bereme to prostě jako los, který takto dopadl. Budeme se snažit, abychom postoupili. Před dvěma lety jsme šli rovnou do základní skupiny, což je samozřejmě mnohem příjemnější. Kvalifikace je zrádná. Loni jsme vypadli s Pjunikem Jerevan. To si pamatujeme.“

Co víte o Dunajské Stredě?
„Ústřední postavy jsou Kalmár, Ramirez, Davis. Dunajská Streda je první ve slovenské lize, má mladý tým tvořený cizinci. Je to kvalitní soupeř. Máme trošku výhodu, že se hraje bez diváků. Asi by tu byla bouřlivá atmosféra. Tomu se vyhneme. Stadion vypadá pěkně, na české a slovenské poměry je naprosto dostačující. Je čistě fotbalový, tribuny blízko.“

Jaký byl let vrtulovým letadlem?
„V pohodě. Vše v pořádku. Nestalo se nám nic takového jako loni.“ (Jablonec se kvůli potížím s dopravcem dostal do Arménie s velkým zpožděním – pozn.aut.)

FK Jablonec Vše o klubu ZDE

Góly

Domácí: 6. Divković, 65. Divković, 85. Nicolaesu, 96. Nicolaescu, 114. Davis

Hosté: 25. Zelený, 57. Schranz, 71. Schranz

Sestavy

Domácí: Jedlička – Blackman, Müller, Kružliak, Davis – Fábry (77. Nicolaescu), Schäfer, Balić (106. Bednár) – Kalmar (C), Divković (113. Beskorovanyj), Ramirez.

Hosté: Hanuš – Holík, Martinec, Kubista, Podaný – Ladra (86. Jovović), Hübschman (C), Považanec (98. Pilař), Zelený (110. Pleštil) – Schranz, Čvančara (78. Doležal).

Karty

Domácí: Kružljak, Kalmar

Hosté: Podaný, Zelený, Jovović

Rozhodčí

Di Bello – Tegoni, Longo (všichni Itálie)

Stadion

DAC Arena, Dunajská Streda

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud