8. března 2021 • 21:49

Slavia děkuje hrdinům. Na šlágr s Rangers zve zdravotníky

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
16
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtvrteční zápas Slavie proti Rangers uvidí i několik diváků. VIP hosty budou lékaři, sestry a další zdravotničtí pracovníci, kteří už rok stojí v první linii lítého boje s koronavirem. Na Twitteru o tom informoval předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík.



„SK Slavia Praha si ve spolupráci s partnery a sponzory klubu dovoluje pozvat hosty z řad lékářů, zdravotníků a zaměstnatnců zařízení ČR na zápas osmifinále Evropské ligy UEFA,“ napsal Tvrdík na Twitter se vzkazem: „Děkujeme za to, že zachraňujete naše životy.“

Slávističtí fanoušci z řad zdravotníků, kteří by se rádi na zápas s nově korunovaným skotským mistrem Rangers podívali přímo z tribuny, mohou kontaktovat klub přes e-mailovou adresu vstupenky@slavia.cz.

Český šampion už v této sezoně přivítal několik VIP hostů na zápase předchozího kola Evropské ligy s Leicesterem. Projekt „Cesta ze tmy“, který měl alespoň zčásti vrátit fanoušky na stadion díky testování, byl ale zastíněn přítomností tehdejšího poradce premiéra Romana Prymuly. Bývalý ministr zdravotnictví přijal pozvání a vyrazil na fotbal navzdory tomu, že ještě několik hodin před zápasem volal v médiích po tvrdém lockdownu.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
16

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud