5. listopadu 2021 • 12:30

Co jste v televizi neviděli. Spartu zdrželi dva výtržníci, o co šlo?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparťan Michal Sáček se v Lyonu šikovně uvolnil a z dobré pozice zkusil vypálit, jenže trefil jen nohu soupeře. A z pokračování dobře rozjeté akce v zápase Evropské ligy už nebylo nic, protože se v centru dění ocitli dva fanoušci domácího celku, kteří navlečení v žlutočerných pruhovaných mundúrech vtrhli na hrací plochu.



Televizní kamery si jich tvrdošíjně nevšímaly, utkání se ale ve 38. minutě muselo na chvíli zastavit, než organizátoři dvojici narušitelů definitivně zpacifikovali.

Podle všeho šlo o členy kolektivu místních rapperů, kteří si říkají „Daltoni“ a ve městě pořádají ilegální „rodea“ na motorkách. Kvůli tomu jsou i na radaru policie, jež se jejich aktivity snaží tlumit i díky využívání dronů, několik členů gangu už také skončilo za mřížemi.

Dva muži v pruhovaných mundúrech přerušili duel Lyon - Sparta
Dva muži v pruhovaných mundúrech přerušili duel Lyon - Sparta

Teď se „Les Daltons“, kteří žluté „vězeňské“ mundúry používají jako svou uniformu, chtěli zviditelnit i na fotbale. Jak dopadli dva narušitelé, není jasné, klubu každopádně hrozí pokuta.

„Takovéhle vyběhnutí na hřiště jsem snad ani nezažil,“ zamýšlel se ve Studiu iSport.cz expert Martin Frýdek starší. Ale na jednu příhodu si přeci jen vzpomněl. „Jednou, když jsme hráli na Strahově, tak fanoušci už nevydrželi a dvě minuty před koncem vyběhli na trávník, ale to bylo proto, že jsme udělali titul,“ smála se legenda Sparty.

Karabec má dostat víc prostoru. Za béčko lepší než na hostování, říká Frýdek
Video se připravuje ...

Skupina A

Z V R P Skóre B
1. Lyon 6 5 1 0 16:5 16
2. Rangers 6 2 2 2 6:5 8
3. Sparta 6 2 1 3 6:9 7
4. Brøndby 6 0 2 4 2:11 2

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud