17. listopadu 2021 • 18:35

Slavia stopla volný prodej lístků na Feyenoord. Pustí jen očkované

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
16
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia zastavila v souvislosti se zvýšeným nárůstem počtu případů koronaviru v Česku veřejný prodej vstupenek na domácí zápas Evropské konferenční ligy s Feyenoordem Rotterdam. Uvedl to na twitteru šéf klubu Jaroslav Tvrdík, podle něhož mohou nyní získat lístky jen očkovaní držitelé permanentních vstupenek, jejich příbuzní a tzv. Edenkáři.



„V reakci na výzvu ministra zdravotnictví, epidemickou situaci a ve snaze chránit zdraví našich fanoušků Slavia zastavuje veřejný prodej lístků na čtvrteční zápas EKL a bude regulovat počet diváků. Vstupenky mohou získat již jen očkovaní permanentkáři a jejich rodinní příslušníci,“ napsal Tvrdík a doplnil, že do této skupiny spadají i držitelé karet Edenka. Ti musí mít pro vlastnictví karty dokončené očkování proti onemocnění COVID-19.

Vedení Slavie přistoupilo k tomuto kroku poté, co v úterý přibylo v Česku 22 479 nových případů nákazy. Je to rekordní počet od začátku loňského března, kdy epidemie vypukla.

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch ve středu uvedl, že ve čtvrtek vládě navrhne, aby se od pondělí dál nepoužívaly jako covidový certifikát negativní testy, ani metodou PCR, ani antigenní. Rovněž vyzval lidi, aby se vyhýbali velkým kolektivům a maximálně omezili kontakty.

Slavia přivítá Feyenoord ve čtvrtek 25. listopadu od 18:45. Nizozemský celek v soutěži zatím neprohrál a patří mu s 10 body první místo ve skupině E. Šestibodová Slavia bude hájit druhou postupovou příčku před Maccabi Haifa, jež má o dva body méně a nastoupí proti Unionu Berlín.

Pardubice - Slavia: Frustrovaný Kuchta. Kvůli Krmenčíkově gólu posunuté střídání, pak nakopl poutač
Video se připravuje ...

Skupina E

Z V R P Skóre B
1. Feyenoord 6 4 2 0 11:6 14
2. Slavia 6 2 2 2 8:7 8
3. Union Berlin 6 2 1 3 8:9 7
4. Maccabi 6 1 1 4 2:7 4

Vstoupit do diskuse
16

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina H
Články odjinud


Články odjinud