15. dubna 2022 • 09:27

ZNÁMKOVÁNÍ Slavie: slabí stopeři, čipera Oscar. Kapitán se vztekal

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
3
  • Video se připravuje ...

    Čtvrtfinále, konečná zastávka Slavie v evropském tažení. Pod trenérem Jindřichem Trpišovským už potřetí. "Sešívaní" vypadli ve čtvrtek večer v Konferenční lize po odvetě s Feyenoordem, v níž prohráli 1:3. Výsledek ovlivnila chyba Aleše Mandouse i slabé výkony dalších hráčů. Jak si vedli domácí fotbalisté podle hodnocení deníku Sport?

  • Aleš MANDOUS 2

    Střet myšlenek, kritická chyba v rozehrávce a slzy v očích. Za stavu 1:1 udělal děsivou minelu v rozehrávce a daroval Dessersovi rozhodující trefu. Chytil dvě sóla, ale situace z 59. minuty všechno dobré přebila…

  • Alexander BAH 5

    V prvním poločase byl nesmírně aktivní. Neustále v náběhu, v nabídce, vydatně se zapojoval do nebezpečných akcí po pravé straně. Po pauze výrazně slevil, navíc nepohlídal náběh Sinisterry při trefě na 1:3.

  • Aiham OUSOU 3

    Ihned ve třetí minutě se špatným vyhodnocením situace podepsal pod první branku Feyenoordu. I v dalším průběhu byl nedůrazný, nepřesný v rozehrávce. Do utkání se vůbec nedostal. Slabý výkon.

  • Taras KAČARABA 3

    Také on měl podíl na úvodním gólu Desserse. Tentýž hráč mu před koncem poločasu snadno utekl do tutovky, nechal se až příliš lehce přetlačit. V nastaveném čase pak obdržel červenou kartu.

  • OSCAR 6

    Jeho čiperné nohy platily na soupeře hlavně v úvodní části zápasu. Škoda, že některý povedený náběh neznamenal přesnější pas do šestnáctky. Spoluhráči mohl být využíván více. Vypadal lépe než Bah na druhé straně.

  • Ibrahim TRAORÉ 8

    Muž velkých zápasů se zase ukázal. Vystihl přihrávku Kökcüho, zmátl gólmana a luxusně zavěsil do prázdné branky na 1:1. Po celé utkání byl nejlepším hráčem Slavie. Hraje v životní formě.

  • Maksym TALOVIEROV 4

    Do sestavy se dostal kvůli zranění Tomáše Holeše. Jeho kvalit ale zatím zdaleka nedosahuje. Na pozici šestky jsou klíčová precizní rozhodnutí, on je nedělal. Po třetí brance se poštěkal s Traorém.

  • Ivan SCHRANZ 5

    Hodně práce odvedl v defenzivě. Několikrát uspěl v důležitém souboji, ale Slavia potřebovala jeho příspěvek především v ofenzivě. Ten se nedostavil. Na útočné polovině byl nevýrazný, málo na míči.

  • Ondřej LINGR 5

    Naběhal spoustu kilometrů, obrovsky pracoval, trpělivě si snažil hledat volné prostory, jenže bylo to marné. K ostré střele se neprocpal, podobně jako v lize neudeřil. Po pauze se z děje vytrácel, až byl střídán.

  • Peter OLAYINKA 4

    V prvním poločase žádal po rozhodčím pokutový kop, správně se nepískal. Na jaře není ve své kůži. Ani proti Feyenoordu nebyl nebezpečný. Víc se vztekal na všechny okolo, než hrál.

  • Yira SOR 5

    Po padesáti vteřinách vypálil pěkně k přední tyči. Vypadalo to, že se chystá další velký večer nigerijského sprintera. V další dobré pozici netrefil míč správně míč. Víckrát se do zakončení nedostal.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina H
Články odjinud


Články odjinud