28. září 2011 • 22:22

VIDEO: Ruka, penalta... Zlatanův gól rozprášil bodové šance Plzně

Autor: spo
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PENALTA A PRVNÍ GÓL - Fotbalisté Plzně dlouho drželi na slavném San Siru čisté konto. Jejich šance uhrát zajímavý výsledek s gigantem AC Milán se navyšovala. Když v tom... Pokutový kop! A Zlatan Ibrahimovic.



Ruka Čišovského se do hry po chytrém dloubáčku Ibrahimovice dostala. Ale kam ji měl v rychlosti plzeňský stoper schovat, to rozhodčí neřešil.

"Bylo to přísné rozhodnutí. Ale je pravda, že Čišovský to mohl vyřešit lépe," řekl pro Českou televizi trenér Pavel Vrba.

A Švéd, který si pokutový kop "udělal", tak ho také nekompromisně, s bravurou a přehledem proměnil. Brankář Marek Čech skákal na druhou stranu...

Ta branka posadila milánské fotbalisty na koně. Spadla z nich nervozita, zbavili se pískotu vlastních fanoušků a v poklidu tak mohli rozjíždět další akce. Tu druhou gólovou proměnil Cassano.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud