5. prosince 2012 • 12:25

Vztekloun Hulk nepodal kouči ruku a hrozí koncem v Petrohradu

Autor: rjm, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilec Hulk byl vzteky bez sebe. Útočník ruského Zenitu Petrohrad, který za hvězdu v září vysázel miliardu a půl, nerozdýchal střídání deset minut před koncem úterního zápasu Ligy mistrů v Miláně a nepodal ruku kouči Lucianu Spalletimu. Před novináři pak Brazilec šéfům Zenitu pohrozil, že by mohl už v zimě z klubu odejít.



„Pokud se situace s trenérem nevyřeší, možná půjdu v lednu pryč,“ svěřil médiím šestadvacetiletý Hulk.

Spalletti stáhl ze zápasu na San Siru bývalého útočníka Porta v 80. minutě, načež mu Hulk nepodal ruku. Chladně okolo kouče prošel, vzal si bundu a pak začal vztekle gestikulovat.

VIDEO: Útočník Hulk si s koučem Spallettim nerozumí

Vypadalo to, jako by naznačoval, že s trenérem skončil. Zlost si pak fotbalista vylil ve vzrušené debatě se zbytkem realizačního týmu.

Spalletti nechtěl situaci zveličovat. „Všichni velcí hráči nereagují dobře, když jsou střídání,“ řekl italský kouč. „Nejdůležitější je, že jsme vyhráli a pokračujeme aspoň v Evropské lize,“ dodal po vítězství 1:0.

Kvůli Hulkovi byla v Petrohradu napjatá atmosféra už dříve, kdy se někteří hráči dožadovali kvůli jeho lukrativní smlouvě zvýšení platu. Hlavní rebel kapitán Igor Denisov byl na měsíc přeřazen do rezervy.

Zklamaný Hulk. Zápas na hřišti AC Milán nedohrál, trenér jej vystřídal. Brazilec po utkání zahrozil, že v zimě z klubu možná odejde
Zklamaný Hulk. Zápas na hřišti AC Milán nedohrál, trenér jej vystřídal. Brazilec po utkání zahrozil, že v zimě z klubu možná odejde

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud